2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست

شوهرم:انقده میخابی

من:جایزه میخاممم

من: ریشاتو شونه کن

شوهرم:برو بابا🤣

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

من شوهرم فوق العاده کم حرفه طول روزسرکاره دم غروب میاداول دخترکوچیکه روبوس بارون میکنه بعدبزرگه رولباساشوعوض میکنه پاهاشومیشوره میره توتخت زری گردنم دردمیکنه من چای بیارم هوم غذابیارم نه میرم پیشش درازمیکشم داره به گوشی ورمیره ممی سکوت ممی سکوت بعدچندبارها میگم هیچی اون گردنموماساژ بده هرشب همینه

😍😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم سلام خوبی عزیزم و ماچ    منم سلام عشقم   وقتی که ازسر کار میاد البته منهای وقتایی که قهریم   

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 
وقتی ک میخواییم بخوابیم شوهرم:زاااااااااااااارت🙊🙊💩💩 من:زررررررررررررررررررررت زرررررت و زررررر ...

این فان بود دیگه شوخی بود درسته.....

جان من بگو شوخی بود 😭😭😭😭😭😭😭😭

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............