2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست

_حرفمو گوش نکنی میگم پیشی بیاد بوست کنه هااااا

+ن من ک چیزی نگفتم😀

_خدافظ من رفتم عزیزم مواظب نفس من باش

+میگم پیشی بیاد ببره بخوردش راحت شی😆

_ 😠😠😠

+غلط نمودم بسی😛

_کار خیلی خوبی میکنی

+++اه برو خوابم پرید😠😠😡😡😂😂

و______________

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیز دلم بخاطر قلب مهربونت

از ته ته دلم ارزو میکنم خدا یه نی نی ناز بزار  بغلت خدایا خدایا من ببخشه پسرم من اذیت میکرد چند بار باهاش عصبی برخورد کردم بخدا الان پشیمون شدم دوست عزیزم عجب متنی نوشتی من از این خواب بیدار کردی ممنونم ازت

نفسم =همسرم و پسرم
دستم ماساژ بده پام ماساژ بده گردنم ماساژ بده گوشام ماساژ بده برنامه هرشبمون خوا نکنه دستم بهش بخوره ...

اونم تدریجی زیادتر میکنه مثلا پاش باشه میگه بیا دستمم ماساژ بده اخ سرم اخ کاش یکی بود بازوهام ماساژ میداد

نفسم =همسرم و پسرم

شوهر :چه خبر تپلکم

من :سلامتی عزیزم

شوهر:واسه شوهر خَرِت چای دم کن تا بیام

من:چشم،دور از جونت😅😅😅😅😅😅😅

در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍
شوهرم. انقدر خستم دلم میخواد یکی ماساژم بده من. مثلا کی😒😒 شوهرم. خب تو دیگه عزیزم😎 من واااای ه ...

اوووووف شوهر تو هم مثل شوهر من همش ماساژیِ؟وای چرا اینا اینجورین؟😫😫😫😫😫😫😫😫😫

در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍
قوجو😐 خودمونم معنیشو نمیدونیم😶 یه جور ناز دادن هستش که از ناج ناجی و بوج بوجی و اینجور مسخره بازی ...

منم شوهرم بهم میگه پیسگولیان یا پیسگولی نمیدونم ریشه اش چیه چه معنی میده میگه خودم اختراع کردم که به تو بگم  

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍