2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست

من.سلام

اون.سلام

من چخبر 

اون سلامتی توچخبر

من چیکارامیکنی

اون هیچ بیکار

من شام خوردی

اون نه  

من کاری نداری

اون نه.رفته ماموریت ده روزه همینومیگیم بهم😞

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلنا خیلی عاشقش بودم بیچاره مهربونم هست محبت میکنه اما اصلا دوست ندارم باهاش حرف بزنم مخصوصا دوست ن ...

ای وای نکن تروخدا برو مشاور عزیزم نذار ازنطوری پیش بره بخدا مرد مهربون خیلی کم شده ها قدرشو بدون پشیمون میشی یهو دیدی خدای نکرده با بی محبتی سردش کردی رفت سمت کسی دیگه اون لحظه پشیمونی فایده نداره

دنیا اگه مردبود اسمش دنیا نبود

مامانییییییی من اومدم 

خوشگلم دستت درد نکنه غدا عالی بود 

بیا منو بخوابون بعد برو سر لب تابت من بگیر بخواب دیگههههههه کوچولو من تازه کارم تموم شده میخوام برا خودم باشم حالا ما بچه هم نداریم 

بریم خرید همسر باشه 

بریم اینو بگیریم او.نو بگیریم همسر باشه 

داری میایی سر راه برو از فروشگاه ماست وشیر بخر

همسر: حاضر شو الان میام با هم برزیم بخریم بعد منم پشت تلفن غرغر دارم غدا درست میکنم اگه الان میخواستم برم بیرون به تو نمی گفتم اونم نالون اخحه شلوغه جا پارک نیست  میام ماشین میزارم کیف و لب تابم میزارم بعد تا تو شام بکشی خریدات میکنم میام طبق معمولم وقتی میاد میبینم خستس میگم خوب ولش کن نمیخواد بری فردا خودم میرم خرید حالا یک وقتا میگه نه و فوری میره بعضی وقتهام خیلی خسته باشه میگه مطینی منم میگم اره میگه خوب بعد شام باهم میریم شهروند هر چی لازمه بخر

یعنی تموم روز مرگی ما اینط.ریه در تفاهم کامل خدایا شکرت

شب من دارم غش میکنم برای خواب 

همسر :خانوم میدونی چی میچسبه الان 

من :اوووم🤔🤔 خواب 

همسر :نه بگو چی میچسبه 

من: چایی 

همسر :نهههه بابا بکو عزیزم اگه گفتی چی میچسبه 

من:چسب رازی 😅😅

باشه گناه داری ماساژ

همسر:آفرین عزیزم و آماده میشود برای ماساژ

مکالمه من بیشتر با بچه هامه

پسرم بشین

دخترم کاغذ خورده هاتو جمع کن

پسرم خواهرتو نزن

دخترم جیغ نکش گریه نکن بجاش حرف بزن

پسرم ری دی توخونه.انقد بهم نزن

علییییییییییییی بیابچه هاتو جمع کن مخمو خوردن

شوهرم:بچه ها بشینید😑فقط همین

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

۱-سلام، سلام

۲- چایی میخوری؟! -آره

۳- دوست دارم، منم دوست دارم

۴- نی نی چطوره؟! - خوبه، بزار دست بزنم ببینم، - ببین

۵- کانیا ... جان کانیا؟! - چقدر خوب  شد زن من شدی- بوس

۶- انقدر اون گوشیو نگیر نزدیک شکمت آخر نینیمونو‌میکشی،   تو اگه پاشی واسه من یه لیوان شیر(یا خوراکیای دیگه) بیاری نمی میره

۷- من رفتم چیزی نمیخوای؟!! - مواظب خودت باش- دراز بکش تا برگردم

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب