2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست
برام جدیده   یعنی چی دیالوگ خودت

همش انگولك ميكنه زنبورى ميزنه يا نيشگون ميگيره

اينجور مواقع من ميگم دست خر كوتاه يعنى دستتو كوتاه كن😂

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
وای یا دستش تو دماغشه یا تو شورتش 🙁🙁😒😒😒😒😒😒

تو شورتش چیکار میکنه خدا نکشدت آخر شبی چقدر خندیدم لابد میخواد ببینه سرجاش هست یا نه😂😂😂😂😂😂😂😂

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂اه

اصلا میره سمته یخچال یا خوردنیا تنم میلرزه ....😂😂😂نه خداییی خیلی تمیز و وسواسع ...دایم دستاشو میشوره ...ولی اصلا انگار کونشو نخاره میمیره 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

من:چرررررا انقد شلخته ای این جاش اینجاس؟؟

شوهر:به افق خیره شده و جواب نمیده😐

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
اصلا میره سمته یخچال یا خوردنیا تنم میلرزه ....😂😂😂نه خداییی خیلی تمیز و وسواسع ...دایم دستاشو میش ...

ایش...ی کاری کن عادتشو ترک کنه😂😂😂😂😂😂😂

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
وای یا دستش تو دماغشه یا تو شورتش 🙁🙁😒😒😒😒😒😒

بدم میاد از این دو حرکت 

لااقل تو تنهاییشون باید اینکارا کنن نه جلو زنش 

چون براش عادی میشه جلو جمع و پیش همکاراش هم همینکار میکنه 

زمان میبره ولی دعواش کن تا از سرش بپره

+وای دیگ فوتبال نزار چخبره هردقیقه فوتبال😠😠😠

_ خب توفیلمو دیدی الان من فوتبال نبینم😓

+ پس گوشیو بده حوصلم سررف هم فوتبال نگاه میکنی هم تو کانال فوتبالی😒😒😒

_الان میدم وایسا(دوساعت بعد)😞

+منم یالم میدم یا نقاشی میکشم یا مسخره بازی درمیارم تا فوتبال تموم شه😞😠

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
تو شورتش چیکار میکنه خدا نکشدت آخر شبی چقدر خندیدم لابد میخواد ببینه سرجاش هست یا نه😂😂😂😂😂😂😂😂

ی بار تعریف میکرد ...بچه بوده خیلی عروسک دوس داشته مادر بزرگش بش میگه اگه مث دخترا عروسک بازی کنی زیاد دودولت فرار میکنه میگه من تا همین چن سال قبل قایمکی عروسک بازی میکردمو شوشولمو  میکردم ک سرجاشه یا نه 😂😂😂😂😂تو ضمیر ناخداگاه بچه اثر کرده 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
دیر پیام نده (نیم ساعت بعد ) + باشهههه خانومم

جا داره با دمپایی ابری بیفتی ب جونش  اه اه انقدر بدم میاد از دیر ج دادن که حد نداره

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...