2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من:واااای توروخدادوسایلاتو جمع کن خونه رو ببین افتضاح همسرم:باشه.....سکووووت.....دوباره میریزه به ه ...

اوو

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
من :نهار چی بپزم  همسرم:برنج و هرچی پشت تلفن همسرم: چخبر از کجا ؟ من: هیچ خبر از هیج جا&n ...

شوهر منم همینو میگه منم همین جوابو بهش میدم

یکدونه دیگه هم وقتی میخواد گوشی را زود قطع کنه ومراجعه کننده داره میگم میخواهی بروی ؟ 

میگه میرم زود دوباره زنگ میزنم بعد خنگول دوساعت بعد میزنگه منم معمولا تحویلش نمیگیرم دفعه دوم

همسر :اااااای شوشووووووو شوشوووووو

من:بله

همسر دوستت دارم 

من :دس تو دماغ نکن

همسر :ن یکم میخارید 

من:خا بسه فینتو نندازی زمین 

همسر:اخه رو هوا ک نمیمونه 

من😒😒😒😒(شاید ی روز ب خاطر اینکارش بزنم دو شقه اش کنم)

من:ناهار چی بزارم 

همسر :هرچی دوس داری 

من: چیزی دوس ندارم 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

عصرها از خواب بیدار میشه چایی داری یا نه ظهرها .ناهار داری یانه. این جملات همیشگین.گاهی هم میگه اگه یه زن دیگه مثه خودت پیدا میشد میگرفتم.منم میگم همین یکی بود تموم شد اونن میگه اره والا

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

من:از اون دیجی کالا بیابیرون 😬باکدوم پول میخوای بخری؟؟

شوهرم:بانووووو بدوبیا این کفشها رو ببین اندازه ی پای کدومتونه؟😒😒😒😒😒

وروزانه تکرارمیشود ودراخرهم کفش خریداری نمیشود😆

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇

عزیز اینجام میخاره

ببین تو چشمم چی افتاده

عزیز تو کمرم جوشا چین 

عزیز عکسا اضافیم پاک کن

عزیز بگم مادرم بیاد

عزیز لباسام شستی و عزیز جورابم نیست

فقط یکبار زندگی میکنی شاد باش بخند برقص ک میگذرد.خدایا مرسی

خوبی

خوبم

چه خبر

هیچی 

شوهرم صد بار تو روز میگه صدای تلویزیونو کم کن شلوغ نکن سر و صدا نکن

دختر خوبی باش آشغال نریز دستت روبشور صورتت رو بشور

همینا رو میگه دیگ

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

اون:ی چای برا من میریزی

من :نه خودت بریز

.

.

.

اندکی بعد

اون:سرپایی ی چای برا من بریز

من:وای باز منو سرپا گیر آوردی خب خودت پاشو بریز

این اتفاق در مورد شارژر موبایل و از این قبیلم تکرار میشه

هر روز از سرکار میاد بعد چ خبر میپرسه مادرزن از کاخ سفید چیزی نفرمودن؟دستوری ابلاغیه ای...

منم میگم راحت باش فعلا چیزی نگفتن می دونه حرص میخورم اینو میگه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

چایی داریم؟

من:نه بزار

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"