2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست

من:کی چایی میخوره؟(مدل عمو پورنگ که میگه کی از همه قشنگتره؟)

دخترم:من من من من😍😍

شوهرم:😒😒

من:تا من من نگی از چایی خبری نیست

بعد با دخترم اینقد اذیتش میکنیم وقلقلک وکتک تامیگه

باشه من من من من اه😒😒😒

من ودخترم:🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘

یعنی برای هر چایی برنامه اینه‌‌.

از دست وزبان که برآید        کز عهده شکرش بدر آید                       ❤خدایا شکرت❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. این لینک باشگاه مشتریان همراه اوله. تو باشگاه می تونی کلی امتیاز جمع کنی و با امتیازات بسته های اینترنت، مکالمه و پیامک رایگان بگیری. به محض ورودت 20 امتیاز هدیه هم بهت می ده...

http://my.mci.ir/user/clubInvitation?invId=ECzoabMGE

خداروشکر 
من:این جاش اینجاس؟ او:حالا برمیدارم خستم

برای ما برعکسه

خخخخ

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من:این جاش اینجاس؟ او:حالا برمیدارم خستم

برای ما برعکسه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
موقع هایی که پریودم یا مریضم یا به هر دلیلی خستم اون میگه:عزیزم تو بشین استراحت کن هر کاری داشتی به ...

دقیییییقا

الان حاملم میگه انقدر کار نکن بشین استراحت کن تا ظهر سر کار بودی

بعد خوودشم کارا رو نمیکنه که😄

عزیییییزم چه شیرین😍😍😍 خدا دختر هم قسمتم کنه ان شالله😍😍

انشاءالله عزیزم😍😍😍😍

از دست وزبان که برآید        کز عهده شکرش بدر آید                       ❤خدایا شکرت❤