الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای وای نکن تروخدا برو مشاور عزیزم نذار ازنطوری پیش بره بخدا مرد مهربون خیلی کم شده ها قدرشو بدون پشی ...
میدونم اما بدبختی هزینه مشاوره هم بالاست😟😟😟
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
بخدا الان یه دستم گوشیه،یه دستمتو سر آقا...اونم با خیال راحت سرش تو گوشیشه و نود میبینه😒 منو کشته ...
ما برعکسیم من اینقدر دلم می خواد یکی موهامو دست بکشه توش یا ماساژ بده ولی شوهرم محل نمیده موقعی که بچه بودم تا 10 12سالگی بابام شبا می خواستم بخوابم ماساژ میداد بد عادت شدم.
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم