2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من:هیس ساکت باش بچه بخوابه

شوهرم:اون نمیخوابه اگرخوابیدمن اسمموعوض میکنم😒

وبچه همچنان باچشمان باز ب مکالمات ما گوش میده😂

دوست عزیز اگرمخالف نظرمنی ودنبال کل کل ودعوایی شعورداشته باش وریپلای نکن باتشکر  
ای وای نکن تروخدا برو مشاور عزیزم نذار ازنطوری پیش بره بخدا مرد مهربون خیلی کم شده ها قدرشو بدون پشی ...

میدونم اما بدبختی هزینه مشاوره هم بالاست😟😟😟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
بخدا الان یه دستم گوشیه،یه دستمتو سر آقا...اونم با خیال راحت سرش تو گوشیشه و نود میبینه😒 منو کشته ...

ما برعکسیم من اینقدر دلم می خواد یکی موهامو دست بکشه توش یا ماساژ بده ولی شوهرم محل نمیده موقعی که بچه بودم تا 10 12سالگی بابام شبا می خواستم بخوابم ماساژ میداد بد عادت شدم.

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

تینا:قرصات..

مهرداد:خوردم

تینا:قلبت😔

مهرداد:تا تو هستی میزنه❤❤❤❤

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
_کجا میخوای بری؟ +بیرون _میدونم، کجای بیرون؟ +خارج بیرون _😠😠😠 +😂😂😂

وای خیلی اعصاب داری من که بهش زنگ میزنم اگر بگه تو راهم عصبی میشم میگم بگو کجای راه کدوم خیابون کدوم کوچه.حالا شهر ما خیلی هم بزرگ نیست ولی باید بدونم 

شام اماده اس؟

نه

خیلی گشنمه کی اماده میشه؟

نیم ساعت دیگه

یعنی هر روز من این نیم ساعت دیگه رو میگم حتی اگه غذا ۱ دیقه دیگه اماده بشه😁😁😁😁

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
توام سوءاستفاده ميكني ايا ؟ من كه كافيه بگم داداش اينو برام ميخري 😬😬

خخخ اره

میگم بگو خواهرات نیان دفترت بابایی تو راضی دخترت غصه بخوره؟ولی گوش نمیده بیشور  

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت