2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا الان یه دستم گوشیه،یه دستمتو سر آقا...اونم با خیال راحت سرش تو گوشیشه و نود میبینه😒 منو کشته ...

الهی هزار سال کنار هم خوش باشین 🌺

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

درکم کن

چشم تو هم درکم کن

چشم

ینی بهم میرسیم

اره عشقم

کی میای پیشم

بزار مرخصی بگیرم

ب مادر بزرگم گفتم:تاحالا بابا بزرگ برات گل گرفته          گفت :تمام پیراهن های ک برام خریده گلدار بودن    ب همین سادگی مثبت فکر کنیم    با دلهای پاکتون برای کسایی ک بخاطر جهاز و خونه هنوز نرفتن خونشون دعا کنین و صلوات بفرستین

دیالوگ 90 درصد همه ی شب های ما

من:عزیزم تخم مرغ بشکنم؟

او: مکه به جز تخم مرغ چیز دیگه ای هم هست!!!!

من: نه

او: بشکن  

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
این مادر شوهره از کجا در اومد😂😂😂

خب پیش مادرشوهر زندگی میکنم شوهرم شهر دیگه اس 

این میشینه کنارم من با شوهرم حرف بزنم بعد شوهرم اینطوری میگه دلش شاد میشه

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

از صبح که میریم سرکار بهم زنگ میزنیم سلام خوبی کجایی؟.... باشه عزیزم مواظب خودت باش...... و این تکرار میشه تا برسیم خونه

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
سربازه؟😭

نه سربازیش تموم شده تازگیا

سر کار میره ولی از هم کلییییی دوریم من یه شهر اون یه شهر

ب مادر بزرگم گفتم:تاحالا بابا بزرگ برات گل گرفته          گفت :تمام پیراهن های ک برام خریده گلدار بودن    ب همین سادگی مثبت فکر کنیم    با دلهای پاکتون برای کسایی ک بخاطر جهاز و خونه هنوز نرفتن خونشون دعا کنین و صلوات بفرستین