بخدا الان یه دستم گوشیه،یه دستمتو سر آقا...اونم با خیال راحت سرش تو گوشیشه و نود میبینه😒 منو کشته ...
الهی هزار سال کنار هم خوش باشین 🌺
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
ب مادر بزرگم گفتم:تاحالا بابا بزرگ برات گل گرفته گفت :تمام پیراهن های ک برام خریده گلدار بودن ب همین سادگی مثبت فکر کنیم با دلهای پاکتون برای کسایی ک بخاطر جهاز و خونه هنوز نرفتن خونشون دعا کنین و صلوات بفرستین
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
این میشینه کنارم من با شوهرم حرف بزنم بعد شوهرم اینطوری میگه دلش شاد میشه
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
سر کار میره ولی از هم کلییییی دوریم من یه شهر اون یه شهر
ب مادر بزرگم گفتم:تاحالا بابا بزرگ برات گل گرفته گفت :تمام پیراهن های ک برام خریده گلدار بودن ب همین سادگی مثبت فکر کنیم با دلهای پاکتون برای کسایی ک بخاطر جهاز و خونه هنوز نرفتن خونشون دعا کنین و صلوات بفرستین