2777
2789
وقتی متاهل شدی بر علیه مادرشوهرت جبهه نگیر همه ک از روز اول از هم خوششون نمیادو عاشق هم نیستن که به ...

سعیمو میکنم کلا ذهنیتم خرابه نسبت به قوم شوهر

به خواطر هیچ کس جهنم نرین... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضع مالشون خوبه.خدارو شکر مام خوبیم همش انتظار از شوهرم داره مثلا میگن عروسی خواهرت سکه تمام ندادی ب ...

بهشون بگو اگر خیلی به نظرتون این چیزا مهمه خودت بخر به اسم ما

به خواطر هیچ کس جهنم نرین... 
سعیمو میکنم کلا ذهنیتم خرابه نسبت به قوم شوهر

معمولا دخترا اینجورین ولی من وقتی عروسمونو دیدم اینجوری کرد با ما کلا دیدم عوض شد تنها خوبی ای ک داشت هنین بود ک ی الگو شد برام ک اونکارارو نکنم در عوض جوری برخورد کردم که چشش داره در میاد ک ما خوبیم هم چش خودش هم مامانش تازه برگشته مامانش به مامانم میگه فکر نکن دخترتو شوهر دادی شاهنامه اخرش خوشه😂😂❤️

😂😂😂😂 جان من تعریف کن

مثه زنای چاله میدونی میمونه ما خودمون اصلا تو خانوادمون همچین چیزایب نداشتیم ولی این مثه وحشیا تازه داداشمو هم میزنه از صبح تا شب باهم دعوا دارن اصلا مشکل اعصاب داره روانیه الان حامله هم هست تازه به بچشم رحم نمیکنه موهاشو رنگ میکنه دکتر میگه جیگر نخور داداشمو وادار میکنه جیگر براش بخره بخوره نمیدونم میگه نوشابه نخور میخوره😂😂😂😂

😂😂😂😂 جان من تعریف کن

تازه ی اتفاق باحال ک تازگبا افتاد 😂

مامانم اینا براشوت خونه ساختن اونا طبقه بالای خونه ی مامانم اینا هستن مامانم رو بالکنش شیر اب داره خونه اونا نداره تا مامانم رفت شروع کرد به ایوون شستن اونم رفت دبه دبه اب میاورد ایوونشو اب میریخت😂 ابای کثیفشم از اسوون بالا نیریخت پایین هی مامانم وامیستاد فک میکرد تموم کرده تا طی میکشید میرفت ی دبه دیگه اب میریخت اخر مامانم پاشد اومد تو خونه نگو یادش رفت شیر ابو ببنده بعد چهل دقیقه رفت بیرون دید شیر ابو نبسته و اونم باز همینجوری دبه دبه اب میاره میریزه یعنی به خودشو کمرشو بچه تو شکمش رحم نمیکنه😂😂😂😂😂😂

من دعوا نمیکنم.با حرف زدن حل میکنم‌موضوعو.زشته دعوا و بد و بیراه.اگرم‌ناراحت بشم تو دلم‌نگهش میدارم و به رو همسرم نمیارم و خیلی اروم حرفمو میزنم.اوقات خودمونو تلخ نمیکنم.واس خاطر بقیه.