2777
2789

دیگه زمونه کل کل کردن با جاری و مادر شوهر و خواهر شوهر گذشته این فکرا و رفتارا برا زمان قجریه نه الان ...بهتره ادم کنار بکشه ...هر چند من خودم شانس اوردم از این بابت بهترینن...ولی بازم اگه بد باشن بهتره ادم سرش تو کار خودش باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه زمونه کل کل کردن با جاری و مادر شوهر و خواهر شوهر گذشته این فکرا و رفتارا برا زمان قجریه نه الا ...

تو همین نی نی سایت روزانه هزار تا از این موارد میبینم 

به خواطر هیچ کس جهنم نرین... 
دیگه زمونه کل کل کردن با جاری و مادر شوهر و خواهر شوهر گذشته این فکرا و رفتارا برا زمان قجریه نه الا ...

دقیقا منم همینطور و با خانواده شوهرم خیلی خوبمو اونا هم بامن همینطور 🙆‍♀️

واسه مندکه خوبن زعضی وقتا مادر شوهرم یه کارایی میکنه ولی همین که کاری به زندگیم نداره راضیم خواهر شوهرام ولی ماهن ماه خدایی از گل بالا تر بهم نمیگن خواهر شوهر کوچیکم از دیشب کنرم بود شبی رفت تو همه کارا کمکم میکنه خواهر شوهرام وبرادر شوهرام خیلی خوبن پدر شوهرمم اصلا ندسدمشون فوت کرده بودن

خدایا شکرت🌹

وقتی متاهل شدی بر علیه مادرشوهرت جبهه نگیر همه ک از روز اول از هم خوششون نمیادو عاشق هم نیستن که به جاش بهشون محبت کن محبت که بکنی محبت میبینیو این باعث میشه کم کم به هم علاقه مند بشید من الان جوری شده ک اگه دو روز مادرشوهرمووو نبینم دلم براش تنگ میشع طاقت نمیارم، 😐