2777
2789
عنوان

میخوام غذای کمکی رو شروع کنم اما 😢

170 بازدید | 21 پست

پزشک کودکم میگه شش ماه تمام. بچه ام چهارماه و هجده روزشه الان حدود ۶٫۵۰۰ کیلو هست. تو بیداری خیلی بد شیر میخوره انگار دارم خفه اش میکنم. تو خواب اما نه. الان با قاشق هم شیرمو خورد‌. تو بیداری به زور میخوره و حتی بالا هم میاره با سه چهار دیقه.

میشه کمکم کنین. میتونم بعد از شیر بهش فرنی با آرد برنج و شیر خودم بدم؟

خیلی داغونم امروز خیلی گریه کردم که شیر نمیخوره. روحیه ام افتضاحه

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

من از چهار ماه ديدم شروع كردن اگه مشكل خاصي نداره 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

دختر من ۷ ماهشه از صبح تا حالا دو بار فقط شیر خورده اونم با بدبختی راه رفتم تا خورد 

کلا سینه ام رو نمیگیره 

بچه شما هم رفلاکس داره که اینجوری شده

خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من ۷ ماهشه از صبح تا حالا دو بار فقط شیر خورده اونم با بدبختی راه رفتم تا خورد  کلا سینه ...

دکتر میگه نداره اما بالا میاورد. به خدا داغونم همش میخوابونمش بهش شیر میدم. بهش آب به تازه بدین خیلی واسه رفلاکس خوبه. من چند روز ندادم دوباره علائمش داره میاد

يه دةتر بهت معرفى مى كنم خيلى عاليه فوق تخصص كودكان و استاد وزن دادن به نوزادان  دكتر منوچهر ع ...

ممنون گلم آخه همه دکترا شیرخشک میدن من نمیخوام بدم دکتر خودش هم اصلا نگفت شیرخشک لازم داره

بچه منم ۴  ماهس ۵ و۷۰۰ وزنشه اونم شیرمو نمیخورد الان سه هفتس بش شیر خشک میدم چون شیر نمیخوره و وزنش هم کمه.دکتر گفت به خاطر دندون در آوردنشونه که سینه نمیگیرن.من شیررمو توی خواب بش میدم که شیرم خشک نشه

من چهار ماه و نیمش بود شروع کردم دکترش گفت از پنج ماه . پسر منم رفلاکس داره شیر خودمو که نخورد دیگه ...

گلم باید چه جوری غذاشو شروع و‌زیاد کنم؟ از ی قاشق چای خوری ی وعده در روز شروع کنم؟

گلم باید چه جوری غذاشو شروع و‌زیاد کنم؟ از ی قاشق چای خوری ی وعده در روز شروع کنم؟

بله. خیلی کم شروع کنید خدایی نکرده الرژی نداشتع باشه کم کم مطابق میلش بیشتر کنید. فرنی و حریره بادام و بعدم کم کم سوپ. دکتر بچه م سرلاک برنجم داد.