2777
2789

از قبل داشتين يا يهو گرفتين؟

يه پسر دارم شاه پسره❤️براي من تاج سره❤️ازهمه ي دنيا سره❤️اميد فرداي منه❤️تموم دنياي منه❤️تو دنيا همتا نداره❤️اين پسرو شاه نداره😍👶🏻🤰🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش دفع پروتیین دادی؟

تاری دید و ورم هم داری؟

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

با اجازه استارتر تایپیک زدم کسی جواب نداد

به شدت احساس پری مثانه دارم ولی گاهی واقعا خبری نیست!با اینکه قبلا اصلا اینجور نبودم ولی نصفه شبا ازخواب میپرم و خودمو به دستشویی میرسونم!علایم بارداری هست؟

بی بی چک ندارم و فردا اگه بشه برم بخرم....

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
سر دردو داشتم اما حالت تهوع از دیشبه ترشم میکردم بالا اوردم

شاید سوزش معده داری اخرا عادیه چون به معدت فشار میاد

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
سر دردو داشتم اما حالت تهوع از دیشبه ترشم میکردم بالا اوردم

من شنيدم تهوع هفته هاي اخر مربوط به بند نافه

كاش با پزشكتون حرف بزنين

يه پسر دارم شاه پسره❤️براي من تاج سره❤️ازهمه ي دنيا سره❤️اميد فرداي منه❤️تموم دنياي منه❤️تو دنيا همتا نداره❤️اين پسرو شاه نداره😍👶🏻🤰🏻
شاید سوزش معده داری اخرا عادیه چون به معدت فشار میاد

اره ازقبل ترش میکردم.اما بالا نمیاوردم

خدایا شکرت که مرد کوچیکمو بهم هدیه دادی💖سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش❤