2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 21 پست
منظورم اینه مذهبی بودن خونواده ش رو نفهمیدم چه ارتباطی به نوع. فتاد ایشون داره ☺

اخه اینطوریشو ندیده بودیم،توی عروسی ما میرقصیدیم اونا عین مراسم ترحیم مدام صلوات میفرستادن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حالش منم دوتاخواهرشوهر دارم ماهي يه بار ميبينمشون ،دورم ازشون ،همشتواين فكرن چه كنايه أي بزن ...

ماهی یکبار که خیلیه،سالی یکبار میبینمش،برای بچه هاکادو میخرم و...اما اصلا به چشمشون نمیاد،توی صحبت هاش گذشت نداره،منم سه تا خواهر شوهر دارم هر چی بگن احترامشونو نگه میدارم بحث بی مورد ندارم،به قول معروف دل و سینمو بزرگ میکنم اما عروس ما سریع جواب میده خشن و با قهر و غضب جواب میده،کارش به جنجال میکشه

بچه ها اینا رو نگفتم که قضاوت کنید ما خوبیم اونا بد،اینا رو گفتم که اگه راه حل دارین بگین

نمیدونی اینجا همه طرف عروسن عزیزم کم محلی بهتربن کاره اصلا اهمیت نده بهش اعصابتم الکی خرد نمیشه نه حال خودشو بپرس نه حال خانودش 

توم استباه ميكني دلو سينتو برا خواهر شوهرات بزرگ ميكني جوابشونو ندي كجاي دنيا گفته بايد اجازه بدي خواهر شوهر مادر شوهر جوري باهات حرف بزنن كه مجبور شي دل گنده شي تا تحملشون كني، توم كه سالي يه بار عروستونو ميبيني ديمه ادم سالي يه بار كه تاثيري تو روحيت و زندگيت نداره كم محلش كن حرص هيچيشونم نخور، شوهرش پول در مياره كه زنش ولخرجي كنه كيف كنه توم همينجوري باش

👈🏻👈🏻👈🏻لايكم نكنيد لطفا👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻