2777
2789
عنوان

تب و بی اشتهایی کودک

2114 بازدید | 8 پست

سلام و وقت همه دوستان عزیز بخیر

من یک دختر نوزده ماهه دارم که سه روز هست تب داره همراه با اسهال خفیف ... دکترش گفته ویروسیه ..ولی یادم رفت از دکترش سوال کنم که دلیل بی اشتهایی ایی اش هم تبه ؟بنظر شما دوستان دلیلش تبه ؟سه روز ه اندازه یک کاسه  کوچک هم غذا نخورده درصورتیکه غذاش قبلا خوب بود ...شما چه راهکاری واسه این بی اشتهایی و تب دارید؟من یکماهه از شیر روز گرفتمش  کهه متاسفانه چون چیزی نمیخوره دوباره پناه آورده به شیر ..موندم مقاومت کنم در مقابل شیر خوردن یا با وضعیت فعلی بزارم شیر بخوره...لطفا بهم راهکار بدید...سپاس

امید آخرین چیزیست که میمیرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر نده وقتی از شیر گرفتیش بهش او آر اس بده کم آب نشه بخاطر ویروس بی اشتها شده چند روز دیگه خوب م ...

آنقدر هیچی نمیخوره که راه حلی جز شیر نداشته برام...شما تجربه ایی ندارید؟چقدر طول میکشع این تب و بی اشتهایی؟

آنقدر هیچی نمیخوره که راه حلی جز شیر نداشته برام...شما تجربه ایی ندارید؟چقدر طول میکشع این تب و بی ا ...

تجربه که زیاد دارم

حدود سه تا پنج روز

بعضی وقتا طولانی ترم میشه

بهش مایعات زیاد بده

حالا غذا هم کم بخوره این چند روز اونقدرا مهم نیست

بعدا جبران میشه

فقط کم آب نشه

من جات بودم  شیر میدادم اینجور وقتا من که فقط شیر میدمش چون هیچی نمیخوره

شما کوچولوتون روند برگشتش به حالت عادی چقدر طول میکشه؟؟روند بی اشتهایی و تب منظورمه

تجربه که زیاد دارم حدود سه تا پنج روز بعضی وقتا طولانی ترم میشه بهش مایعات زیاد بده حالا غذا هم ...

امروز سه روزه نمونه هیچی نخورده..إن شاالله فردا بهتر شه ..واقعا کلافه و اذیته خودش...مرسی... حتما مایعات میدم