2777
2789

میخوام کامل بگم که متوجه بشین خیلی خود بزرگ بین هستش دائمن قهر کن هستش تیکه پرون هس 

همش قیافتونو به رختون بکشه به خرید هاتون گیر بده مثل یه چیزی بخرین همش میگه میدونم همه چی میخری 

واسه کوچکترین چیز بهتون گیر بده و مسخرتون کنه و ایراد بگیره

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به آقایی می گم دم پهن خواهرتون جمع کن تا قیچیش نکردم😁

منم میگم ولی مادرش ادمو پاره میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

داد میزنم سرش میگم به تو ربطی نداره واقعا هم اینجوری شده و االلن قهریم 🤩

خوب کردی زندگی هر کس به خودش ربط داره منم یه بار میخوام بسوزنمش ولی الان قهریم دختره ی نجس😒

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زیادی بهش رو دادی. 

راحت بهش بگو عزیزم تو نظرت برای زندگی خودت نگه دار 

گوشی نداد دفعه بعد بهش بگو گوه خوری اش به تو نیومده 

بعضی ها رو زیادی احترامش کنی فکر می کنند چه خبره! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

فاصله

بخوام زیاد فاصله بگیر فقط میتونم من اتاق باشم اون حال😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هوووووووووووفپس یه گوش رو در کن یه گوش دروازههر چی گفتن به کتف چپ بگیر و کار خودتو بکنبالاخره خسته م ...

میدونی فقط دوس دارم زود ازدواج کنه گیر مثل خودش بیوفته

ی بار لاک زده بودم داشتیم حرف میزدیم گفتم باید به شوهرم بگم برام لاک پاک کن بگیره یه سرو صدایی انداخت چه خبرته همش پولای داداشمو هدر میدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا راحت شدم از دست دخالت هاش

عفریتن همشون متنفرم ازش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اوه مجرده! ولش کن

ارع بابا مجرده واسه همینه هیچیو درک نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40