2777
2789

سلام مامانا

پسر من ۴ ماهس و ریفلاکس داره از دیروز امپرازول شروع کردم ولی راش قرمز پوستی روی صورتش درآورده و بالا آورده. شمام تجربه مشابه داشتین؟

مدیر پیج tutoring_room@ آموزش زبان انگلیسی
عزیزم من میدادم فایده نداشت رفلاکسش بهتر نشد نکسیوم دادم بعدش استفراغ و دونه ی قرمز احتمال مال اینکه ...

به لبنیات حساسیت داره ولی این کپسول با شربت ضدنفخ گل گریپ تازه شروع کردم نمی دونم کدومشه. کلا با امپرازول بهتر نشد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من میدادم فایده نداشت رفلاکسش بهتر نشد نکسیوم دادم بعدش استفراغ و دونه ی قرمز احتمال مال اینکه ...

چقدر سخته نوزاد ریفلاکسی داشتن، کی خوب می شن انشالله.

عزیز بچه من الان 13 ماهشه خیلی بهتره اما حساسیت و هنوز داره با امپرازول اصلا فرق نکرد 

با نکسیوم بهتر شد؟ قبلش رانتاک می دادم اونقدر فایده نداشت. دانیتیدین که کلا هیچی

چقدر سخته نوزاد ریفلاکسی داشتن، کی خوب می شن انشالله.

آره عزیزم خیلی سخته خدا بهت صبر بده .پسر من ۱۸ ماهگی خوب شد.دونه های قرمز روی پوستش احتمالا به خاطر امپرازول نیست به خاطر چیزیه که تو خوردی و اون بهش حساسیت داشته کلا هر چی از شیر گاو درست بشه نباید بخوری .بیشتر غذاتو بذار رو برنج .سیب زمینی .هویج .پسر من تقریبا به همه چی حساسیت داشت

عزیز بچه من الان 13 ماهشه خیلی بهتره اما حساسیت و هنوز داره با امپرازول اصلا فرق نکرد 

آزیتا جان کوچولوی شما حساسیت نشون نداد به امپرازول؟

آره عزیزم خیلی سخته خدا بهت صبر بده .پسر من ۱۸ ماهگی خوب شد.دونه های قرمز روی پوستش احتمالا به خاطر ...

منم لبنیات قطع کردم ولی پریروز یه برش کوچیک رولت خامه ای خوردم البته قبلا خیلی لبنیات می خوردم دونه قرمز نزده بود فقط یبوست گرفت.

اگه شیر خودتون را میخوره به غیر از لبنیات خیلی چیزای دیگه راهم باید با احتیاط بخوری ببینی حساسیت دار ...

کلا من گیاهخوار که بودم لبنیاتم حذف شد. دیگه باید نون خالی بخورم

منم لبنیات قطع کردم ولی پریروز یه برش کوچیک رولت خامه ای خوردم البته قبلا خیلی لبنیات می خوردم دونه ...

واسه همون بوده.عزیزم اگه قصد داری شیر خودتو بدی باید خیلیییییی غذاتو محدود کنی اذیت میشه طفلک