2777
2789
عنوان

موهای آسیب دیده دکلره رو چطوری احیا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4768 بازدید | 20 پست

کراتین کن عزیزم

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من مشاور پوست و مو توی داروخانه هستم. تنها چیزی که من برای خودم و مامانم استفاده کردم و جواب داد، روغن آرگان مراکشیه که الانم توی داروخانه دارم با اطمینان به مشتریا پیشنهاد میکنم. من چون تیروئید دارم موهام خشک و ضعیفه مامانم هم انقدر موهاشو رنگ کرده که داغونشون کرده. این روغن آرگان خوب خوبش کرد. الان ایشونم به مریضاش پیشنهاد میده  

نمیتونم ازش عکس بگیرم برات بفرستم ولی شمارشونو دارم بهت بدم. 44264034 و 44374663 تماس گرفتی بگو از طرف آفاق بهت مشاوره هم میدن.