2777
2789
عنوان

واای هنوزشام درست نکردم چیزی ب ذهنم نمیاد بیایید پیشنهاد بدین بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 39 پست

سوپ خامه ای بزار یاسوپ معمولی

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوپ خامه ای چ جوریه؟

جو هویچ سیب زمینی همونطوری که سوپ میزاری بجای رب ورشته اخرش که کاملاپخت محتویاتت سیربریزبزاربپزه آخرشم خامه وجعفری ولیموبریزمواظب باش خامه ات روبعدبرداشتن ازروی گازبهش موقع خوردن قاطی کن

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
جو هویچ سیب زمینی همونطوری که سوپ میزاری بجای رب ورشته اخرش که کاملاپخت محتویاتت سیربریزبزاربپزه آخر ...

سیر رواشتباه نوشتم ها شیر بریز

مممونم عزیز

خواهش اونجا سیر نوشتم اشتباهی منظورم شیربود ها

ممنون از لطف عزیز خودت چی داری واسه شام😉

من سیب زمینی قارچ تخم مرغ😀

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹