2777
2789
عنوان

خانما قیمت پلاتین چنده؟

1919 بازدید | 11 پست

شوهرم حلقه اش پلاتین هست، اصلا دستش نمیکنه، میخوام بدونم قیمت پلاتین چنده، بفروشم برا خودم طلا بخرم  

یعنی همه چیز درست میشه؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی الان کسی برای مرد حلقه پلاتین نمیخره؟ اخه طلا برای مرد حرامه از اون نظر میگم

میخرن ولی منظورم این بود چون خیلیا نمیخرن واسه همین ممکنه واسه فروشش ی کم سخت باشه 

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
یعنی الان کسی برای مرد حلقه پلاتین نمیخره؟ اخه طلا برای مرد حرامه از اون نظر میگم

میخره حلقه رو همه پلاتین میخرن مغازه ها نمیخرن دست دوم فکرکنم مثل طلا و نقره نیست ازت بخرن با گرم و پول اما حلقه یادگاریه نفروش 

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
پلاتین‌موقع خرید از طلا گرونتره موقع فروش ارزونتره😐

دقیقا.مثل سنگای فیروزه و عقیق و ...

موقع خرید گرون موقع فروش ارزون

میخری دیگه نباید به فکر فروشش باشی

نقره هم همینجوره نسبتا

میخره حلقه رو همه پلاتین میخرن مغازه ها نمیخرن دست دوم فکرکنم مثل طلا و نقره نیست ازت بخرن با گرم و ...

اخه دستش نمیکنه، گفتم برای خودم گوشواره بخرم، خودشم راضیه،باید از چندتا طلا فروشی بپرسم

یعنی همه چیز درست میشه؟