2777
2789

سلام ب همگي

بلاخره منم زايمان كردم دوستان

خيلي زايمان سختي هم داشتم

٣٧هفته ،٣٦٠٠وزنش...كيسه ابم سوراخ شد ابريزش داشتم و بچه هنوز بالا بود بزور اوردنش تو لگن خلاصه نگم براتون ب حدي زايمانم سخت بود ك ب بچم هنوز ك هنوز حس خاصي ندارم يعني طعم شيرين مادر شدن ك همه ميگن من هنوز حس نكردم...

اين مشكلم بماند...

شوهرم ناراحتم ميكنه

محبت كلاميش ب من شايد بگم يك دهم شده

صب تا شب قربون صدقه دخترم ميره

همش حواسش ب اونه...

تو صحبتاشم دائماً جوري حرف ميزنه ك انگار اسمون سوراخ شده اين بچه اماده بدون دردسر تو بغلش افتاده يسره از كلمه بابا استفاده ميكنه

مامان هيچي اين وسط...

خيلي احساس تنهايي ميكنم

اصلا حرفم نمياد...

حس بديه

كيا مثل من شدن؟

طبيعيه؟

اينم بگم تو كار خونه و شب بيداري بچه كامل كمك ميكنه ولي محبتش صفر شده

حس ميكنم هيچي نيستم تو اين خونه...😢من فرق العاده حاملگي سختي داشتم و زايمانم ب مراتب سخت تر

كم توقعيم ميشه واقعا😭

💄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعییییی منم از بی کسی دارم گریه میکنم دلم امروز خیلی پره از نفهمی و خریت های شوهر

از نبود و نفهمی های خانوادم

بسه دیگه خاک توسرم بااین انتخاب تخمیم

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

تو که خوبی من از بچه هام متنفر شده بودم

فک کنم علایم افسردگیه

مکمل هاتو ادامه بده خیلی بهتر میشی

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

مبارک باشه دخمل کوچولوت😃😃😃😃

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

عزیزم الان حساس شدی 

وگرنه مطمئن باش شوهرت همون آدم سابق

همینکه تو بچه داری بهت کمک میکنه خودش یه دنیا ارزش داره

حس مادرانه ام کم کم میاد سراغت

فعلا دل و دماغ نداری

تو خونه اهنگ شاد بذار 

با شوهرت حرف بزن نذار چیزی تو دلت بمونه از زایمانت و سختیاش براش تعریف کن بعدش سعی کن فراموش کنی 

احساست طبیعیه .من اوایل دچار عذاب وجدان بودم که چرا حس مادریم کمِ. ولی هرچی که گذشت بیشتر شد. 

چرا با همسرت درد دل نمی کنی شما به هم از هر کسی نزدیکتر هستین.

خدایا شکرت شکرت شکرت.

دیووووونه 😍😍😍😍از خدات باشه شوهرت کمکت میکنه ... وعاااااشق دختترشهههه ... تو هم نگران نباش طبیعیه . افسردگیه بعد زایمانه کم کم اوکی میشی عزیزم .فعلا تو شوکی... مردا اخه چی میفهمن از درد .. مگه تو اتاق زایملن کنارت نبود؟. مبارک باشه فرشته کوچوولووو. ای کاش بچه منم دخترر بشه🤗🤗

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

تو دوران بارداری چی؟بهتون توجه میکردن؟

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …