2777
2789
چراانقد  نفرت اخع؟!خوب نیستا ارزوی مرگ برای کسی عزیزم ،دنیاانرژیای منفی وب خودمون برمیگردونه سع ...

بیچارمون کردن. زندگیمونو اتیش زدن. از دستشون از اون شهر رفتیم اومدن دنبالمون... دانشگاه می رفتم پسرشون می فرستادن تعقیب که این دختر کجا می ره.. بع پا گذاشتن کی میاد خونمون. بهشون گفتیم نمی خوایم ارتباط داشته باشیم دست از سرمون بردارید. بزرگتراشون هم که مردن باز بچه هاشون راهشونو ادامه دادن. می گن شما اب بخورید ما می فهمیم. خب کجا بریم از دستشون. نمی ذارن زمین پدریشون به فروش بره که مبادا به ما پولی برسه. چون خودشون احتیاجی ندارن. بلاهایی که سرمون اوردن رو نمی تونم بگم اینجا فقط نابودیشون. 

خخخخ.بگو خدا جوابشونو بده و هدایتشون کنه

هدایت نمیشن. به خدا هدایت نمیشن. اینا مثل داعشن. وقتی مادر پدرم مادر بار دار منو تو تاریکی می ترسوند که بچش سقط کنه. وقتی می رفت زیر تخت تختو تکون می داد تو تاریکی که مامان من بترسه. فکر می کنی همچین زنی چه جور بچه هایی داره؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدایت نمیشن. به خدا هدایت نمیشن. اینا مثل داعشن. وقتی مادر پدرم مادر بار دار منو تو تاریکی می ترسوند ...

عین مادرمن وقتی تعریف میکنه مادرشوهرش چه بلاهایی سرش اورد..حالم لزشون به هم میخورد حالم بد میشد از کثافطا.اخرشم دوسال قبل مرگش علیل شد پوشکش میکردن..بیشعورو

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
عین مادرمن وقتی تعریف میکنه مادرشوهرش چه بلاهایی سرش اورد..حالم لزشون به هم میخورد حالم بد میشد از ک ...

من به چشمم دیدم بخدا اینا اخرشن. از یک قوم بد و از بدترین طایفه. بابا بنده خدام به پدرش رفته که پدرش رو تو جوونی کشتن. نمونشون تو دنیا نیست. 

من به چشمم دیدم بخدا اینا اخرشن. از یک قوم بد و از بدترین طایفه. بابا بنده خدام به پدرش رفته که پدرش ...

الهییی.چقد دلت پره.بسپر بخدا انتقامشو بگیره

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
الهییی.چقد دلت پره.بسپر بخدا انتقامشو بگیره

اینجا عضو شدم سرم گرم شه. ببینم ادما تو این شرایط چه می کنن. نذر چی می کنن. خیلی بیچارمون کردم. پیش هر عالمی که بگی رفتم. هر نذری کردم. هر دعایی خوندم. فقط ناراحتم که چرا خدا این همه صبر می کنه. خب چرا مارو خلق کرد. اونا به جون برادر خودشون که بابای منه رحم نکردن. هر جوری شده می خوان فقط نباشه. اخرشم بابامو خونه نشین کردن. بعدشم گفتن می خوایم باییم ببینیمش منم نگذاشتم. بیشتر اذییتمون کردن. خلاصه هر چی بگم کمه. وقتتونو گرفتم. 

به همه آرزوهام برسم

ولی اگه قرار باشه یکی بگم پسرم خوشبخت بشه و عاقبت بخیر

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.