2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامتی خودم و خانواده ام، خوشبختی کامل، پولدار باشم

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

از ایران واسه همیشه برم

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
چرابری ؟

چون دوست ندارم در آینده که مادر میشم 

بچم اینجا بزرگ بشه

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
اره خوبه ولی نه واسه من دلم میخواد برم ی جا که هیچکسو نشناسم نهایت سالی دوبار بتونم بیام شهرم😕

من دوسدارم برم جایی ک ن من زبون اونارو متوجه شم ن اونا زبون منو تا ب دردخودم بمیرم کسی کاری ب کارم نداشته باشه

شوهرم یه باغ ویلا داره قراره اونجا زندگی کنیم ولی یکم از کاراش مونده تا تکمیلشه ولی الان دستمون خالیه نمیدونم با این اوضاع فکنم بفرشدش چون فعلا نداره تکمیلش کنه از خدا میخوام یکم اوضاع بهتر بشه که کاراشو تموم کنه اسباب کشی کنم اونجا شما هم دعا کنید تا به خواستم برسم