2777
2789

همسرم از ترکیه پیشنهاد کار داره با حقوق حدودا۲۰۰۰دلار

میگه بریم اونجا کارهای اقامتو انجام بدیم کلا ساکن بشیم توی شهر ازمیر

ولی من مخالفم چون دخترم الان ۵ سالشه اصلا نمیتونه استانبولی صحبت کنه البته خودم و شوهرم مسلط هستیم

همش میگم برم اونجا دخترم منزوی میشه خیلی اذیت میشه تا زبان یاد بگیره بعدشم چطوری بچمو بزارم مدرسه

بعدشم احساس میکنم شاید نتونیم توی ترکیه با ۲۰۰۰دلار راحت زندگی کنیم .......

نظر شما چیه؟؟؟؟؟

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران زبان دخترت نباش تا سن مدرسه کاملا مسلط میشه

درمورد حقوقش نمیدونم سبک و استاندارد زندگیتون چطوره اگه بیمه دارید و مهد و مدارس رایگان باشه و خونه هم بدن به نظر ارزش فکر کردن داره.‌

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
بررسی کردی ببینی اونجا با این درامد سطح زندگیتون متوسطه یا بالا ؟

چرا پرس و جو کردم ۲۰۰۰دلار برای یه شهروند ترکیه حقوق خیلی خوبیه ولی چون ما اونجا غریبیم و دخترمم اصلا زبان بلد نیست احتمال میدم کم بیاریم مخصوصا اگه سالی دوسه بار قرار باشه بیاییم ایران که هزینه های رفت و امد هم خیلیه

ما میخواستیم بریم یکی از کشورهای اسیایی  دوهزارتا زندگی در سطح متوسط بود  همین میشد که ا ...

دقیقا از همین میترسم همش به همسرم میگم ترکیه همچین کشور پیشرفته ای هم نیس قرار باشه برم اونجا توی غربت همشم به فکر این باشم که پول کم نیارم اصلا نرم بهتره

چرا پرس و جو کردم ۲۰۰۰دلار برای یه شهروند ترکیه حقوق خیلی خوبیه ولی چون ما اونجا غریبیم و دخترمم اصل ...

سه بار رفت و آمد برای یه مهاجر زیاده 

البته چندسال بگذره بیشتر از این هم می تونید 

خودتم میتونی تنهایی رو تحمل کنی ؟ دوری از اقوام ؟ 

ارتباط گیری دخترتم خوبه ؟

دقیقا از همین میترسم همش به همسرم میگم ترکیه همچین کشور پیشرفته ای هم نیس قرار باشه برم اونجا توی غر ...

پس اینجا همه چی رو به حراج نذارید 

طوری باشه که اگه نپسندیدید راه برگشت داشته باشید

سه بار رفت و آمد برای یه مهاجر زیاده  البته چندسال بگذره بیشتر از این هم می تونید  خودتم ...

خودم که الانم توی مشهد غریبم هییییچ فامیل و اشنایی ندارم چون خودمم اصالتا ترک هستم اصلا مشکلی باهاش ندارم فقط و فقط نگران دخترمم

چون دخترم خییییلی آروم و احساسی هست

خودم که الانم توی مشهد غریبم هییییچ فامیل و اشنایی ندارم چون خودمم اصالتا ترک هستم اصلا مشکلی باهاش ...

پس اگر رفتنی شدی رو دخترت متمرکز شو

چون ۷-۸ ماه تا مدرسه اش فرصت مونده 

اگر ۵ سال تمام باشه