2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب دیدم منووخواهرم پول ازروزمین پیدامیکردیم آخرشم ازمون دزدیدنش ازخواب پریدم

ماخودمون حوصله ی کارای خودمونم نداریم سپردیم به امان خدا/ بعدیه سریا زندگی خودشونوول کردن شدن پیگیرما😅😅😅

یه هنر پیشه شبیه احمدی نژاد بود ... اسمش یادم رفته 

خواب دیدم عروسیمه دامادم اونه😐 بعد تو‌ خو‌اب خیلی هول بودم و استرس شیرین داشتم 😐😐

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

من اون وقتا ک تازه نامزد کرده بودم حس بدی ب جاریم داشتم درحدی ک تو خیالات خودم کتک کاری میکردم باهاش😁بعد این جاریم ی تیکه کلامی داره مثلا میخواد کسی رو تهدید کنه میگه سر و ته آویزونت میکنماااا

ی شب خواب دیدم تو پارکینگ خونه مادرشوهرم سر و ته آویزونش کردم خودمم کنارش وایسادم با یه چوب میزنم ب باسنش

صبح ک بیدار شدم از خواب کلی خرکیف شده بودم🤦

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....

قبلا هم تعریف کرده بودم اینجا.

خواب دیدم عشقم برام هواپیمای شخصی خریده.اومده صاف تو حیاطمون که بریم دور بزنیم.

رفتیم هوا هی اوج گرفتیم.یهو دیدم عهههه اینکه هواپیمای پلاستیکیه.

خلاصه یهو افتادیم تو رودخونه.

یه شب خواب دیدم دارم میرم مدرسه

کتابا دستم بود و داشتم از کوچه رد میشدم 

همین جور مردمو میدیدم که زل زدن بهم 

یه حس عجیبی بهم دست داد

واسم سوال شد که چرا اخه همه منو نگاه میکنن؟ 

همینجور که داشتم خودمو چک میکردم یهو چشمم افتاد به پاهای لختم

که بدون شرت و شلوار داشتم تو خیابون قدم میزدم

خلاصه خودمو زدم به در و دیوار تا بیدار شدم 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

خواب دیدم یه عالمه سبزی گرفتم گداشتم جلوی مادرشوهر داره پاک میکنه خودمم اونور آهنگ گداشته بودم داشتم می رقصیدم تازه بهشم میگفتم سرعت عملتو ببر بالا قراره ناهارم درست کنی 😂😂😂

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
من اون وقتا ک تازه نامزد کرده بودم حس بدی ب جاریم داشتم درحدی ک تو خیالات خودم کتک کاری میکردم باهاش ...

😂🤣🤣🤣

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد