2777
2789
عنوان

سنگ کلیه کمک

113 بازدید | 18 پست

رفتم سونو دکتر گفت از کلیه رد شده تو حالبه. یکی دوتا قرص داد گفت مایعات بخور تا ده روز ننداختی بستری میشی. کلیه  هیدرونفروز هم کرده خفیف. خیلی درد دارم. برا سنگ چی خوبه/فیبرومم دارم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب ترب وعسل خوبه ولی بازم طب سنتی بری بهت میگند چیکار کنی سرخود چیزی مصرف نکن

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)

حالا که تو حالب هستش فقط و فقط با خوردن مایعات و فعالیت زیاد بهش فشار بیار که دفع بشه . برا دردش هم فقط گرم نگهش دار میتونی از اتوی گرم استفاده کنی یا دوش گرم اتو بهتره 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌

ببین من همسرم کلی خرج برداشت دکترهاکاری نتونستن براش بکنن گفتن عمل 

یه خانم گفت همسرتوبردارببر بهش موهای ذرت رودم کن بخوره همینطوری ناامیدرفتم عطاری هزارتومن دادم گرفتم اومدیم ازبیمارستان خونه فقط یک استکان جوشوندم دادم بهش بعد5دقیقه رفت دستشویی گفت اومد

باورم نشدرفتیم سونوگفت هیچ سنگی نیست

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

استارتر فقط اب جو،همسرم چندین ساله که سنگ داره ،جراحی هم داشته ،اب هندونه،عرق خار شتر،کاکل ذرت و سنگکل وپوست هندونه و.............را امتهان کرده اما اب جو کم الکل بخور و فقط راه برو

ببین من همسرم کلی خرج برداشت دکترهاکاری نتونستن براش بکنن گفتن عمل  یه خانم گفت همسرتوبردارببر ...

همون کاکل بالاش؟تازشو بخرم یا از عطار؟چطوری بجوشونم. کی بخورم

چه فعالیتی خوبه؟پله؟

پیاده روی تند .البته هواسرده ممکنه بدتر بشی . پله بالا پایین کردن اگه متاهلی حتی نزدیکی هم به دفعش کمک میکنه. طناب سبک بزن ولی تند تند نباشه .من رو مبلهامون که توش فنره بالا پایین میپریدم ولی حین فعالیت تا میتونی آب بخور چون سنگه  ذره ذره مایین میاد .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌