2777
2789

سلا.پسر من تازه 6 ماهش تموم شده غدا کمکی رو شروع کرده.شیرخشکیه و رفلاکس داره تو بیداری اصلا شیر نمیخوره.میخواستم بپرسم هر وعده غذای کمکی چجوری و کی باید داده بشه؟دکتر میگه بعد شیر.اخه تو خواب شیر میخوره بعدشم تا وعده شیر بعدی سیره.باید جایگزین یه وعده شیر بشه؟ بین دوتا وعده میل نداره چون شیرخشک دیرهضمه.از طرفی میگن قبل یه سال رشد بچه با شیره. لطفا راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمن شیرمیخوره

ولی اینکه میگن اول شیر بده بعد غذا قبول ندارم  بچه هیچ اشتهایی نداره خودم اگر شیر بخوره یک ساعت و نیم بعدش غذامیدم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

وای دختر منم شش ماهشه و شیرخشکیه. یک هفته هست که اصلا شیرنمیخوره..توو خواب میخوره..قبلا روزی ۲۵ پیمانه به بالا میخورد..الان روزی ۱۹ پیمانه رو به زور میخوره..سه روزه فرنی شروع کردم...رقیق، سفت ، شیرین، غیرشیرین....نمیخورههههههه...لبش رو محکم میبنده

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
پسرمن شیرمیخوره ولی اینکه میگن اول شیر بده بعد غذا قبول ندارم  بچه هیچ اشتهایی نداره خودم اگر ...

پسر شما هر وعده چند سی سی میخوره هر چند ساعت یه بار؟پسر من هر دو سه ساعت یه بار اگه بتونم بخوابونمش 90تا میخوره.حدودا 800 -900سیسی تو شبانه روز.تازه شبا ساعت میزارم دوساعت یه بار بهش شیر بدم لاغر نشه

پسر شما هر وعده چند سی سی میخوره هر چند ساعت یه بار؟پسر من هر دو سه ساعت یه بار اگه بتونم بخوابونمش ...

خوب میخوره که پسر من هر دوساعت ۶۰ تا

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
خب توی رفلاکسی ها وعده های غذایی جایگزین شیر میشه تا بچه کمتر اذیت بشهه. مثلا اگه روزی ۸۰۰تا میخورده ...

ممنون که گفتی عزیزم. اینجوری به نظرت رشدش مختل نمیشه؟میخوام ببینم کسی تجربه شو داشته؟

ممنون که گفتی عزیزم. اینجوری به نظرت رشدش مختل نمیشه؟میخوام ببینم کسی تجربه شو داشته؟

اگه غذا رو خوب بخوره نه مختل نمیشه. شیر زیادی هم خوب نیست اشتهاشو به غذا از دست میده

منکه میخوام ۹ماهگی هم از شیر شب بگیرمش