سلا.پسر من تازه 6 ماهش تموم شده غدا کمکی رو شروع کرده.شیرخشکیه و رفلاکس داره تو بیداری اصلا شیر نمیخوره.میخواستم بپرسم هر وعده غذای کمکی چجوری و کی باید داده بشه؟دکتر میگه بعد شیر.اخه تو خواب شیر میخوره بعدشم تا وعده شیر بعدی سیره.باید جایگزین یه وعده شیر بشه؟ بین دوتا وعده میل نداره چون شیرخشک دیرهضمه.از طرفی میگن قبل یه سال رشد بچه با شیره. لطفا راهنماییم کنید
دقیقا مشکل دختر من همینه واقعا موندم چکار کنم. اصلا شیر رو دوست نداره. تو خواب می خوره اونم نه زیاد مگر اینکه گرسنه نگهش دارم چهار پنج ساعتی بلکه بخوره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای دختر منم شش ماهشه و شیرخشکیه. یک هفته هست که اصلا شیرنمیخوره..توو خواب میخوره..قبلا روزی ۲۵ پیمانه به بالا میخورد..الان روزی ۱۹ پیمانه رو به زور میخوره..سه روزه فرنی شروع کردم...رقیق، سفت ، شیرین، غیرشیرین....نمیخورههههههه...لبش رو محکم میبنده
پسرمن شیرمیخوره ولی اینکه میگن اول شیر بده بعد غذا قبول ندارم بچه هیچ اشتهایی نداره خودم اگر ...
پسر شما هر وعده چند سی سی میخوره هر چند ساعت یه بار؟پسر من هر دو سه ساعت یه بار اگه بتونم بخوابونمش 90تا میخوره.حدودا 800 -900سیسی تو شبانه روز.تازه شبا ساعت میزارم دوساعت یه بار بهش شیر بدم لاغر نشه