2777
2789

رزاقی

عارفی

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه نازایی ها از چاقیه ک چربی دورش گرفته با ورزش و رژیم درست میشه. من خودم لاغر کردم درست شد مشکلم . ...

من چاق نیستم عزیزم برعکس لاغرم هستم مشکلم اندومتریوز

عکس رنگی دادم تو لوله م عفونت خفیف بوده خیییییلی ناراحتم اصلا نمیدونم کجا برم چیکارکنم؟

عارفی خوبه 

سرش شلوغه ولی علمش به روزه و زود تصمیم میگیره باید چکار کنی

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
من چاق نیستم عزیزم برعکس لاغرم هستم مشکلم اندومتریوز عکس رنگی دادم تو لوله م عفونت خفیف بوده خییییی ...

دکتر رضا نصر

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اگه امکانش هست ادرس یا شماره شو بهم بده

میدون ونک‌ خیابان ملاصدرا‌ . خ‌ شیخ‌ بهایی‌ جنوبی ‌ ساختمان پزشکان شیخ بهایی‌  دقیق‌ هم پشت بیمارستان  بقیه الله میشه‌ 

۸۸۲۱۰۱۷۵

ولی تا بعد عید فکر نکنم وقت بده به منشی‌ بگو آدرس و شماره ی کرج رو بده اون جا زودتر وقت میده‌

تو کرج کلینیک نازایی هم داره

تیکر هدفمیییی   
اگه ادرسی ازش دارین بهم بده ممنونم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/363117/مریض-هاى-خانم-دکتر-سهیلا-عارفى-لطفا-بیاین-اینجا-باهم-باشیم-2?postId=81872416

این آدرس تاپیک 

بیمارستان عرفان و بیمارستان بهمن هست مطبش هم میدون کتابه تو سعادت آباد 

http://soheilaarefi.com/about/

این آدرس سایتش 

آدرس و شماره تلفن داره 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش.