2777
2789
عنوان

سه تا فولیکول دارم کمک کنید لطفا

7706 بازدید | 37 پست

من لتروزول خوردم امروز ۱۱ سیکلم سونو دادم فولیکول ۱۵ و ۱۶ و ۲۰ دارم. و احتمالا یکی هم ازاد کردم . امروز hcg زدم کمکم کنید امکان چند قلویی هست

خدا تو بزرگی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهار تا فولی داشتم. همشون بالغ بودن ولی یکی شد 

با لتروزول چهار تا فولی داشتی. شمام سوزن زدی. لطفا سایزشو بهم میگی. یعنی شماهم الان یه قلو داری

خدا تو بزرگی. 
من سه تا داشتم همشم با سایزای بزرگتر از شما اما یکیش گرفت...انشالله که برا تو یک نینی بشه حداقل

مرسی عزیزم. میگم تو سونوی قلب که ۸ هفته هست مشخص میشه که یه دونه یا دوقلویه

خدا تو بزرگی. 
مرسی عزیزم. میگم تو سونوی قلب که ۸ هفته هست مشخص میشه که یه دونه یا دوقلویه

آره مشخص میشه فکر نکن تو الان دقیقا حال منو داری ولی مطمعن باش چیزی میشه که بهش فکر میکنیو میخوای 

با لتروزول چهار تا فولی داشتی. شمام سوزن زدی. لطفا سایزشو بهم میگی. یعنی شماهم الان یه قلو داری

هم لترو هم امپول. روز ۱۲ چهارتا فولی . ۱۸ و ۱۶ و ۱۵ و ۱۵ دوباره دکتر بهم امپول داد همشون بالای ۲۰ شدن