2777
2789

همین روزا سوراخ کن،زودتر خوب میشه،بزرگ بشه میترسه

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نههه الان بذو سوراخ کن بعد بچه خیلی اذیت میشع من بچم بیست روزه بود سوراخ کردم اصلا گریه نورد ولی خاهرم دوماهه سوراخ کردن اونقد جیغ کشید حد نداره

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

من گذاشتم بزرگ بشه خودش اجازه بده. خیلی درد داره زبون نداره بگه طفلی

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

مبارکش باشه ولی سوراخ کردن گوش بچه اصلا کار درستی نیست

اجازه بدید بزرگ بشه و خودش تصمیم بگیره 

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

از اونجایی ک ممکنه عفونت کنه و بدن نوزاد هم ضعیفه، بهتره بذاری ۴_۵ ماهه بشه بعد...

گوش  دخترمو  ۵ ماهه بود سوراخ کردیم. فقط همون لحظه گریه کرد و سریع ساکت شد.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))