2777
2789

سلام خسته نباشید 

دکتر ینو گرافی گفت باید مقایسه بشه سنوم اگه میشه بهم کمک کنید فراموش کرده بودم کاغذ سنوی قبلمو ببرم دکتر هم دور از دسترسمه 

الهی تکیه به لطف تو دارم نا امیدم نکن❤

تا اونجایی که من میببنم همه چیزت اوکیه

نینیم پسملیه 

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من بلد نیستم اما همه چیو نرمال زده . اون پایین گریدو زده ۲ نمیدونم چیه

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

اندازه گرید فقط فرق کرده بچه هم نرمال و بریج سرش بالاس.

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

عزیزم همه چیت  خوبه خیالت راحت 

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
همه چی نرمال هر دو سونو  فقط جنین بریجه یعنی سرش بالاست پاهاش پایین تا هفته های آخر اینطوری ب ...

ممنونم عزیزدلم مرسی ک لطف کردی و جواب دادی 😍😍😍

الهی تکیه به لطف تو دارم نا امیدم نکن❤
اندازه گرید فقط فرق کرده بچه هم نرمال و بریج سرش بالاس.

گرید ‌واسه جفته هرچی سن بارداری بره بالا عدد گریدم میره بالا مثلا اخرای نه ماهگی گرید سه میشه یعنی جفت در حال پیر شدنه به اصطلاح