2777
2789
عنوان

کسی میتونه برام سنوی 18 هفتگی و 26 هفتگی رو بخونه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 25 پست
  • در اواسط سه ماهۀ دوم بارداری تا اوایل سه ماهه سوم بارداری یعنی هفته 18 تا هفته 29 گرید جفت باید 1 باشد. 
  • گرید 1 جفت به مرحله اولیه رشد جفتی گفته می شود. 
  • گرید 1 جفت به معنای آنست که صفحه کوریونی جفت یک خط کامل ناگسسته است که تمامی نوسانات آن به خوبی مشاهده می­ شود.
  • در گرید یک ، جفت ماده جفتی حاوی چند ناحیه اکوژنیک (متراکم) با پراکندگی تصادفی است.

• اواخر سه ماهه سوم بارداری یعنی بعد از هفته 30گرید جفت به 2 می رسد.
  • در گرید 2 جفت فرورفتگی­ ها و برجستگی­ های صفحه کوریونی مشخص هستند.
  • مواد جفتی به طور کلی با تراکم­ های اکوژنیک تقسیم بندی شده اند.
  • در گرید 2 جفت، نقاط سفید لپه مانندی بر اثر  کلسیفیکاسیون (تجمع کلسیم) موجود است.

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم عزیزم 

خواهش میکنم ایشالا به سلامت بیاد تو بغلت 

دعا کن واسه من خدا یه پسملیم اگه صلاح میدونه به منم بده 

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
خواهش میکنم ایشالا به سلامت بیاد تو بغلت  دعا کن واسه من خدا یه پسملیم اگه صلاح میدونه به منم ...

ایشالله ک خدا هرچی تو دل پاکته برات اجابت کنه و ی شاه پسر سالم صالح و عاقبت بخیر نسیبت کنه عزیزدلم 

الهی تکیه به لطف تو دارم نا امیدم نکن❤
ایشالله ک خدا هرچی تو دل پاکته برات اجابت کنه و ی شاه پسر سالم صالح و عاقبت بخیر نسیبت کنه عزیزدلم&n ...

فدای اون دل مهربونت بشم

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
ممنونم عزیزدلم مرسی ک لطف کردی و جواب دادی 😍😍😍

عزیزم انشالله ک مشکلی نیس ماها که  دکتر نیستیم شاید الکی ی چیزی بگیم ناراحتت کنیم . استرس نداشته باش😘😘😘

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
ممنونم ازت عزیزدلم ایشالله هرچی میخوای خدا بهت بده 

😍😍😍😍ای جوونم چقد مهربوونیییییی همچنیننننن😍😍😍😍😘

عزیزم انشالله ک مشکلی نیس ماها که  دکتر نیستیم شاید الکی ی چیزی بگیم ناراحتت کنیم . استرس نداشت ...

ممنون گلم بازم مرسی ک لطف کردی جواب دادی

الهی تکیه به لطف تو دارم نا امیدم نکن❤
گرید ‌واسه جفته هرچی سن بارداری بره بالا عدد گریدم میره بالا مثلا اخرای نه ماهگی گرید سه میشه یعنی ج ...

مرسی عزیزم