2777
2789

ما پول گذاشته بودیم بانک مسکن سال 95 که خونه بخریم واممون کم بود قبله گرونیا نتونستیم حالام فقط میتونیم.خونه 50متری بخریم .که خب کمد دیواریش کوچکه کابینتاش کمه بعد ما مبل استیل نه نفره داریم و ناهارخوری شش نفره داریم .همسرم هی میگه وای چخبره ما اینهمه اثاث داریم میگم اشکال نداره خب میفروشیم نهایتش.میگه نه بفروشیمم دوسال دیگه بخوایم بریم جای بزرگتر باید خدا تومان بخریم دوباره همینارو.میگم خب چه کنیم حالا میگه خب بیا نخریم میگم منو مسخره کردی دو ساله هی بخریم نخریم میکنی .موندم والا چه کنم خودمم گیر کردم از طرفیم اینا جهیزیمه کلن سه ساله ازدواج کردم دلم.نمیاد خودمم بفروشم از طرفیم میدونم اگر نخریم خونه دوباره گرون.میشه میترسم اخر دعوامون بشه

نمیشه مثلا مبل ۹ نفره رو ۶ نفرشو ببرید خونتون، ۳ تیکشو بذارید انباری مامانی بابایی کسی؟ هردو یه جورایی حق دارید

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم.میگم بابا ته تهش همشونو میفروشیم یه دکوراسیون جدید میخریم دیگه از اول.اون کلن فکر میکنه خونه 50متری ویلای لواسونه که یه فرش بندازی وسط و دوتا مبل بذاری دورش باقیش همه خالی و شیک و زیبا باشه.بابا اخه 50متری یعتی از سر بدبختی رفتی خریدیش که پولت بی ارزش نشه دیگه .این حرفارو نداره که.ببخشید قصدم توهین به کسانی نیست که توی 50متری ساکن اند

حتما بخريد چون فرصت خريد خونه هميشه مهيا نيست مبل هارو هم اگه تونستيد خونه كسي امانت بذاريد اگه نتونستين امانت بذاريد بفروشيد اگه گفت دوباره بايد يه عالمه پول بديم بخريم بگو نه لازم نداريم اصلا 

تا شما بريد اين خونه بعد پول دستتون بياد و بخوايد بريد ارنجا خداقل چهار پنج سال طول ميكشه ديگه تا ارن موقع هم به پولي حور شده كه مبل بخريد

اما اين جور مواقع مسئله اصلا مبل عا نيست مسئله بدهي كه مرد ازش ميترسه دلش رو بابا اونا آروم كن كه با داشتن نداشتنش ميسازي دلش محكم بشه ميخره

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس
من بخاطر مبل فرصت خونه دار شدنو از دست نمیدم

منم نمیخوام از دست بدم نمیدونم چرا گیر داده واقعا.میگه نه چیه عین نمایشگاه مبل هی ما مبل و صندلی بذاریم.در حالی که لوازم من چوبهاش سفیده با پارچه صورتی خیلی ملایم.یعنی اصلا شاید خونه رو هم کوچک و خفه نکنه

حتما بخريد چون فرصت خريد خونه هميشه مهيا نيست مبل هارو هم اگه تونستيد خونه كسي امانت بذاريد اگه نتون ...

اینارو بخدا خودشم.میدونه الانم دارم همه طلاهامو کهه شتاد درصدش زو خانواده خودم کادو دادند یا خودم دوره محردی سرکار رفتم خریدم رو میفروشم.از همینم حرصم.گرفته که سه ساله زور زدم نخوردم نپوشیدم جمع کردم حالا تازه میگه نخریم

قسط سختشه شاید شاید از ب نام. زدن فرار میکنه شاید دیگه نداره بنظرت؟

قسطش که زیاد نیست و درامدش رو داریم درسته سخته اما کلن اهل قسط و چک دادن هست از این بابت خیالم راحته.

راجع به بنام زدن هم قبلا هم.ماشین بنامم کرده و مشکلی نداره رسم دارن همه چیز بین زن و شوهر نصف میشه.نمیدونم واقعا چرا انقدر سختشه خونه کوچک بخره.بابا خب نداریم دیگه.نمیدونم چرا نمیپذیره

بهش میگم بابا کلی از هم سنهای اطرافمون همینم ندارند و هنوز بعد هشت سال ازدواج مستاحرند.ما داریم بعده سه سال میخریم.بخدا همینم الان باید سیصد میلیون پول بدیم کم نیست بخدا برای ما