2777
2789

سلام مامانا. من پسر الان دو ماهو و دوازده روزشه وقتی واکسن دوماهگیشو زد به شدت کم اشتها شد بعد از یه هفته دوباره خوب شد اشتهاش الان که همینطوری وزنش کردم رو وزنه شبش کیلو نشون میداد الان ۵ کیلو حیلی نگرانم .ممکنه مال واکسنش باشه تا حالا اینطوری شده کسی بچش نگرانم کرده. دکترم‌نمیخوام‌ببرمش خیلی اذیت شد این ماه . سه روز بعد واکسن دکتر بردمش آرمایش نوشت براش جگرم خون شد بس گریه کرد میترسم ببرم دوباره آزمایش بنویسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ببری دکتر -نمیخوام نگرانت کنم ولی کم کردن وزن نوزاد زیر شش ماه خیلی مهمه وباید حتما پیگیری بشه- ...

دهم دکتر بردمش تو آرمایشش عفونت ویروسی دید ولی گوشش و اینا مشکلی نداشت همه چی رو چک کرد

نمیدونم چی بگم .من میرم رو وزنه وزن خودمو میبینم بعدش پارسا بغل میکنم پنج کیلو بیشتر میشه وزنم قبلا ...

بايد حتما ببريش دكتر ببينى دليل وزن كم كردنش چيه و اينكه نميشه كه اينجورى وزنش كنى خودت

دهم دکتر بردمش تو آرمایشش عفونت ویروسی دید ولی گوشش و اینا مشکلی نداشت همه چی رو چک کرد

خوب همون عفونت عامل کم وزنی هست-سعی کن به مدت یک ماه غذاهای چرب و مقوی وباکالری مصرف کنی اگه خودت بهش شیر میدی و از مکمل های دوران شیردهی استفاده کنی تا جبران بشه

ببرهمون بهداشت که همیشه وزنش میکردی.شاید مشکل از وزنه باشه.

به نظرم كه اول ببرش پيش دكتر خود پسرت بذار چكابش كنه ببينه خدايى نكرده مشكلى هست يا نع بعد همون جا برات وزن هم ميكنه اخه خيلى طفل معصوم وزن كم كرده تو مدت كوتاه

به نظرم كه اول ببرش پيش دكتر خود پسرت بذار چكابش كنه ببينه خدايى نكرده مشكلى هست يا نع بعد همون جا ب ...

دهم به خاطر بی اشتهاییش بردمش دکتر ازمایش نوشت بعدش گفت عفونت ویروسیه ولی دارویی نداد فقط گفت به جای مولتی ویتامین زیتوکید بده بهش. همین 

هم‌شیر خودمو میخوره هم شیر خشک میدمش . مکمل مثلا چی استفاده کنم؟

من شیر خشک لیدی میل مخصوص خانمهای باردار و شیرده رو شنیدم خوبه -شربت زینک پلاس-قرص های حاوی امگا3 و ویتامین دی و کلسیم- ومصرف روزانه شیر پرچرب 

دهم به خاطر بی اشتهاییش بردمش دکتر ازمایش نوشت بعدش گفت عفونت ویروسیه ولی دارویی نداد فقط گفت به جای ...

اره عزيزم عفونت ويروسى رو دارو نميدن بازم بهش خوب برس اگه ميبينى شير خودت ابكيه يا اينكه سيرش نميكنه بهش شيرخشك بده راستى ببين رفلاكس نداره چه پنهان چه معمولى و اينكه سعى كن شب ها كه خوابه بهش شير بدى وزن بگيره

دهم به خاطر بی اشتهاییش بردمش دکتر ازمایش نوشت بعدش گفت عفونت ویروسیه ولی دارویی نداد فقط گفت به جای ...

يكى از دوستانم بچش دختره فوق العاده كم وزنه يعنى نع اشتها داره به غذا نع شير طفل معصوم مادرش برده پيش دكتر دكتر براش ازمايش نوشته فهميده هم كمبود كلسيم داره كمبود ويتامين و ......خلاصه الان ١١ ماهشه نع دندون در اورده وزنشم خيلى كمه ٧ كيلو هست دكتر براش مولتى ويتامين نوشته كه اشتهاش باز بشه براى همينه ميگم چكاب خوبه و اينكه ميتونه برات داروى مناسب و ويتامين مناسب تجويز كنه