2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمام لاغری؟؟واسه لباس تو خونه چیکارمیکنی؟

هیچی میگردم ی چیز ک ب هیکلم بیاد پیدا کنم ولی خب مثلا شلوارک اینا چون لاغریم اکثرا خوشگل واینمیسه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
من قدم 160 وزنم 45 شما باز ازمن لاغرتری واسه لباس چیکارمیکنی؟

مامانم خیاطه هر چی لباس میخرم مامانم تنگ میکنه

تاحالا نشده لباسی بخرم مامانم تنگش نکنه(فک کنم به جز شلوار)

لباس عقدم سایز ۳۴ بود آوردیم خونه مامانم تنگش کرد😁

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

هیچی میگردم ی چیز ک ب هیکلم بیاد پیدا کنم ولی خب مثلا شلوارک اینا چون لاغریم اکثرا خوشگل واینمیسه

اره والا دیگه موندم چی بپوشم عجیب عصابم بهم ریخته

مامانم خیاطه هر چی لباس میخرم مامانم تنگ میکنه تاحالا نشده لباسی بخرم مامانم تنگش نکنه(فک کنم به جز ...

خوب تا حالا بفکر این نبودی چاق بشی؟؟من خودم چندمدت جنیسینگ میخوردم چاق شدم ولی نخوردم برگشتم ب حالت اول

چطوری چاق شدی 

با مکمل و هزار بدبختی.ویتامین و پرخوری

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
وای منم مثل توام انقدر بده نامزدم هی میگه چرا انقدر لاغری چرا هیچی نمیخوری؟،ولی خوب اشتها ندارم میلم ...

من شوهرم هیچی نمیگه ولی خودم عصابم داغون میشه بخدا

خوب تا حالا بفکر این نبودی چاق بشی؟؟من خودم چندمدت جنیسینگ میخوردم چاق شدم ولی نخوردم برگشتم ب حالت ...

هر راهی بگی رفتم هر راهی....

هیچ جوابی نگرفتم ....

آخر دکتر بهم گفت اگه مامانت دوران مجردیش لاغر بوده تو هم همینطور میمونی

دقیقا مامان من مجردی لاغر بوده بعد زایمان کم کم چاق میشه کلا مال ما ارثی هست خاله هام مجردی لاغر بودن بعد زایمان کم کم چاق میشن

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

منم میخورما ولی اصن معلوم نیس کجا میره😂😂😂😂

اره بخدا عوضش خاهرم اینقدر گوشتیه دم ب دقیقه دارم نگاش میکنم میگم خوب یکم از اونا میومد تو بدن من اخه