2777
2789
عنوان

کی خوب بلده کلوچه بپزه دستورش رو بگه

10997 بازدید | 15 پست

بچه ها شوهرم چند وقته دلش میخواد واسش کلوچه بپزم آخه همکارش میبره شرکت میفروشه اونم میخره و خوشش میاد همش میکنه خودت واسم درست کن

من دستوری ک مطمئن باشم خوب میشه رو ندارم کسی کمک میکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه ساعت بهترتاپیک بزن که همه بیدارباشن.یک کاربری هم هست به اسم ماریاقناد بنده خداهرچی ازش بخواین دستورشومیگه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

ماریا قناد عشق منه

این آدرس یکی از تاپیکهاش

بقیه تاپیکهاش میتونی پیدا کنی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2100422/شیرینی-کشمشی-و-رانی-هلو-ماریا-عکس?page=1

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.

کلوچه کنجدی زیبا

دوتا تخم مرغ

سه لیوان ارد

وانیل کمی

یه لیوان شکر

ماست پنج قاشق + یه قاشق غ خ بکینگ پودر

روغن سه چهارم لیوان

پودر هل کمی

...

تخم مرغا و وانیل و شکر رو میزنیم تا سفید و کش دار بشه بعد روغن رو اضافه کرده سی ثانیه میزنیم

بعد ماست و بکینگ پودر رو ریخته هم میزنیم

بعد ارد رو کم کم اضافه میکنیم

خمیر سفتی بدست میاد

نیم ساعت در فریزر قرار میدیم

و بعد گرد کرده و کمی کف دست پهن میکنین و کنجد زده و نیم ساعت زمان میدیم تا بپزه

من توی توستر درست کردم نیم ساعت با دمای صد درجه سانتی گراد زمان دادم تا پخت

در فر با دمای صد و هشتاد بیست دقیقه کافیه

چند دقیقه هم گریل بالا رو روشن میکنم تا روی کلوچه ها طلایی بشه

اگر کلوچه نرم دوس دارین وقتی از فر خارج کردی کلوچه ها رو از سینی فر جدا کن توی ظرف مورد نظر قرار بده و فوری روی کلوچه ها رو با یه پارچه بپوشون 

اگرم کلوچه خشک دوس دارین روی کلوچه ها رو نپوشون و بزار با دمای اتاق خنک بشن

نوش جون

اگر کلوچه نرم دوس دارین وقتی از فر خارج کردی کلوچه ها رو از سینی فر جدا کن توی ظرف مورد نظر قرار بده ...

ممنونم.منم درست میکنم

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان
کلوچه کنجدی زیبا دوتا تخم مرغ سه لیوان ارد وانیل کمی یه لیوان شکر ماست پنج قاشق + یه قاشق غ خ ب ...

گل کاغذی جان خیلی ازت ممنونم واقعا کلوچه هات خوشمزه میشن این دستور هم راحته هم کلوچه خوشمزه ای تحویلت میده مرسی ازعشقی که دادی بچه هام وشوهرم خیلی دوست دارن بازم ممنون 😘 😘 

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤