2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریودوشک

157 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها لطفا هرکی میتونه نظربده کمک کنه منم برهرکسی که کمک کنه یه صلوات برحاجت رواییش میخونم

قبلا بماندکه چه بلاها سرنینی دارشدن کشیدم من پارسال سقط داشتم سه ماهه اقدام کردم دوساله پریودم دقیق دقیقه تااینکه چهارماه اخیر هرچهارماه چهارروز زودتر شدم و ماه قبل عفونت وخارش داشتم ولی بازم یه روز زودتر شدم این ماه درست اقدام کردم تااینکه دوروز ازپریم گذشته بود وعلایم بارداری داشتم بی بی چک وازم منفی شد و ۶روز پیش دوتا امپول زدم تابازشم اصلاحالم خوب نیست رفلکس گرفتم پهلوم تیرمیکشه دوبارم ترشح ژله ای سفت صورتی رنگ دیدم ضمنا پماددارم برعفونت قارچیم مصرف میکنم بنظرتون من چیکار کنم تاکی صبرکنم سونو بدم یانه ممکنه مشکل حادی باشه کیستی یا بارداری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زود ازمایش دادی خب حتما. معمولا اگه بارداری باشی و امپول بزنی پریود نمیشی. اگه پریود میشدی میشد گفت قطعا باردار نیستی. الان که ده روز از موعدت گزشته یه بی بی چک بزن باز

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست...

من تجربه ندارم ولی قبلنا یادم میاد خواهرم میگفت همکارش باردار بوده تشخیص نداده بودن آمپولم زده بوده ولی نشده بود که بلاخره فهمیدن بارداره 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند