2777
2789

سلام دوستای گلم خوبین شوهرم ۵ ماه پیش عمل کرده ۳ ماه بعد عمل ک ازمایش داد ک مشکل ما فقط تحرکه تحرکش کلاس a2درصد بود کلاسb56درصد الانم ک بعد از ۴ ماه داد کلاس a10درصد کلاسb48درصد و جمع ۳ کلاسa+b+c=88میشه بنظرتون وضهیت چطوره الانم کلی دارو میخوره شربت رویال ژلی ال ارژنین جلبک الگومد ال کارنتین نوشیدنی زینک+ویتامینcگاهی خرنوب میخوره الانم معجون فنیجوش سفارش دادم هنوزنیومده دستم ب نظرتون من باردار میشم طبیعی یا برم سراغ ای یو ایدکترگف رو ب بهبوده و ب زودی حامله میشی

اره خوبه تا اخر 6ماه صبر کن حتما حامله میشی خودت هم برو دکتر تقویت کن و چکاب بده که تو اماده باشی 

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خوبه تا اخر 6ماه صبر کن حتما حامله میشی خودت هم برو دکتر تقویت کن و چکاب بده که تو اماده باشی&nb ...

عزیزم خودم همه چکابا رفتم ابان ماه رفتم سونو فولیکول ۱۸ داشتم بدون هیچ دارویی

عزیزم شوهرم کم تحرکی داشت دکتر بهش قرص پنتوکسی فیلین داد منم در کنارش خربوب جوشوندم  ریختم تو یه پارچ روزی دو استکان میخورد . خدارو شکر منم حامله شدم اصن نگران نباش خوب میشه 

خدایا هزاران بار شکر .میشه واسه سلامتی نی نی م صلوات بفرستی .سه سال منتظرش بودم 
میشه بگی ازمایشش چن بود حرکتش

راستش من سر در نمیارم ولی دکتر گف وضعش خرابه . شما خرنوبو امتحان کن انشاءالله نتیجه میگیری

باشه خرنوب میجوشوتدی شب یکم صبم یکم

دوبسته خرنوب بشور یه قابلمه تمیز بریز پر اب کن بزار بجوشه تا نیم ساعت . بعد بزار سرد شه بریز تویه پارچ  صب و شب یه استکان بده بخوره تا یه ماه یکونیم ماه معجزه میشه