مریددددا مدیر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 224 عنوان خدالعنتتون کنه که شربت تقلبی ندین | مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 94 پست شربت کتوتیفن ازداروخانه گرفتم الان کدشو وارد کردم دیدم نوشته تقلبیه بچم حالش خیلی بدشده خدا لعنتشون کنه اگه تقلبیه چرا میفروشن بسته راه نفسم بغض ودلم شعله وراست....چون یتیمی که به اوفحش پدرداده کسی 1397/11/21 | 00:45 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریددددا مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 224 عزیزم داروهای خارجی فقط کد دارن که اونم مثل کارت شارژژ باید روشو بتراشی کدو بفرستی ایرانی که تقلبی ن ... راست میگی؟؟؟؟؟؟ پس چرا کدمیزنم میگه تقلبیه بسته راه نفسم بغض ودلم شعله وراست....چون یتیمی که به اوفحش پدرداده کسی
ݥاݥان_ݥحݥڋ_آئیݩ عضویت: 1395/08/12 تعداد پست: 4667 شربت گیاهی پدی کاف اره همینو میدم اثرش مث دیفین نیس اما خب بعد سه چهار روز بهتر شد البته هنوز سینش چرک داره گاهی سرفه میزنه مشخصه هعی روزگار پشمالو ؛)
javed عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 396 برا سرفه دکتر برا پسرم پروسپان داد عالی بود سرفه ش ۳ روزه قطع شد
مریددددا مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 224 برا سرفه دکتر برا پسرم پروسپان داد عالی بود سرفه ش ۳ روزه قطع شد کد ثبت دارو بفرس بسته راه نفسم بغض ودلم شعله وراست....چون یتیمی که به اوفحش پدرداده کسی
narges6819 عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 1480 اون داروهای تقلبی بخش نامه میشه و به سرعت جمع میشه از تو داروخانه ها. بله جمع میشه. ولی اون داروخانه هایی که وجدان ندارن خیلی راحت دست مردم میدن. "السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد میدانست اولینها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمیدانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسین❤خواهد شد. سیاوش رودکلی
خانم۰ناز عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 1343 500 بود؟ معده خالی نباید خورده بشه معمولا حالت تهوع میاره اره ۵۰۰ بود نوشته بود روش با معده خالی یا یک ساعت قبل از غذا بخورید منم با معده خالی خوردم طپش قلب گرفتم فشارمم بالا رفت
مریددددا مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 224 برا سرفه دکتر برا پسرم پروسپان داد عالی بود سرفه ش ۳ روزه قطع شد وارد کردم میگه تقلبیه بسته راه نفسم بغض ودلم شعله وراست....چون یتیمی که به اوفحش پدرداده کسی
سانتو عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 1779 اره ۵۰۰ بود نوشته بود روش با معده خالی یا یک ساعت قبل از غذا بخورید منم با معده خالی خوردم طپش قلب گ ... نه با معده خالی نخور!!چندسالته؟قد و وزنتو بگو یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.
javed عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 396 وارد کردم میگه تقلبیه من الان ندم ؟؟؟ چیکار کنم اصلش از کجا بیارم
maman_niniha عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 12060 راست میگی؟؟؟؟؟؟ پس چرا کدمیزنم میگه تقلبیه رو خود جعبه نوشته کد رو ارسال کنید یا نه اگه ننوشته الکی وارد میکنی من واسه پسرم داروی فرانسوی میخرم واسه تشنجش وقتی کد رو میفرستم اسم دارو تاریخ تولید کشور سازنده همش میاد بعد میگه تقلبی نیست ولی در مورد ایراکیا نشنیدم میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕
خانم۰ناز عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 1343 نه با معده خالی نخور!! چندسالته؟ قد و وزنتو بگو سی وسه سالمه قدم ۱۶۴ وزنم ۶۰
مریددددا مدیر استارتر عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 224 من الان ندم ؟؟؟ چیکار کنم اصلش از کجا بیارم نمیدونم فهمیدی بمنم بگو من که نمیدم الانم دارم خدا خدا میکنم چیزی نشه بسته راه نفسم بغض ودلم شعله وراست....چون یتیمی که به اوفحش پدرداده کسی