من پسرم چن روزه سرفه کشتتش از ترس حتی بهش شربت دیفین هدرامین نمیدم براش داروی گیاهی عسل و اویشن گرفتم که خیلی کم تاثیر کرد بعد پنج روز خوب شد والا ادم دیگه میمونه چی خوبه چی بد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه گلم ،استارتر یجور میگه انگار حال بچه اش خیلی بده. میگه شل شده و.. پس عادیه؟
خب من که دکتر نیستم.بعضی ها نسبت به داروها شدیدا واکنش نشون میدن.و بعضی ها بالعکس .شلی بدن یا همون بی حالی از علایم همین داروهه.بهتره که بهش نده که سرحال شه.
کتوتیفن فیل از پا میندازه چ برسه به بچه وحشتناک خواب اوره این کد برای داروهای خارجی هست زادیتن خارجی الان تقلبی شده خصوصا اونایی به اسم سویسی میفروشن باز ترک ها بهترن.تو همون داروخونه کدشو وارد کنین ی چیز دیگه این که تقلبی زادیتن مزه شبیه دیفن داره
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
من پسرم چن روزه سرفه کشتتش از ترس حتی بهش شربت دیفین هدرامین نمیدم براش داروی گیاهی عسل و اویشن گرفت ...
شربت گیاهی پدی کاف
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
نه ندارم برم بخرم لکش مونده نمیره فقط الان آلفا میزنم بهش تاثیر نداشته
عزیزم داروهای خارجی فقط کد دارن که اونم مثل کارت شارژژ باید روشو بتراشی کدو بفرستی ایرانی که تقلبی نداره بعدم کتوتیفن خواب آوره بچه تو بی حال کرده طبیعیه اگه بی قراره شاید بدن درد داره براش شیاف دیکلوفناک بذار یا شربت پروفن بده بعدم دستگاه بخور بذار بالا سرش
کتوتیفن فیل از پا میندازه چ برسه به بچه وحشتناک خواب اوره این کد برای داروهای خارجی هست زادیتن خارجی ...
خدا از این دکترا و داروخونه های بی وجدان نگذره زادیتن داد نمیدونستیم تقلبیه جای پوشک بچم تاول زد چه جیغایی میزد دلم کباب میشد.بعدش کتوف داد با دوز بالا بچم از صبح که بلندمیشد همش میخورد زمین تعادل نداشت.
"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد میدانست اولینها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمیدانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسین❤خواهد شد. سیاوش رودکلی