2777
2789
عنوان

کیا مخالف جشن دندونی و گود بای پمپرز و این مزخرفاتن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا سوپرایز فهمیدن جنسیت بچه یه جشن خانوادگی و خودمونی باشه قشنگه، ولی بقیش از دم مضحک و چرت هستن. هر چند خوبه که هر بهانه ای رو برای خوشی تلقی کنیم ولی خب رو جامعه اثر بد داره، همین رسوم پاتختی و حنابندان و جهاز دیدن و عروسی های پر خرج هم همینجوری بین مردم باب شدن و یه عده سرخوش گرفتن و کم کم همه گیر شد و چشم و هم چشمی باعث شد هرکی نخواد کم بیاره و بگیره

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
اینا همه هیچی این ماهگرد چه صیغه ای راه انداختن ؟ واقعا ک همش ولخرجی الکی و مسخره بازیه

واقعا 

خوب که چی آخه؟؟ سالی ۱۲ بار باید بهشون بابت بچه ای که پس انداختن تبریک بگیم آیا ؟!

وای حالم از ابن مسخره بازیا بهم میخوره. حتی از سیسمونی کرفتن بدم میاد و نگرفتم برا پسرم، مردم دنبال بهونن دور هم باشن. علاوه بر اینکه حس میکنم به شعور ادم توهین میشه با این مسخره بازیا یه عالمه هزینه بیخود صرف میشه، که چی مثلا

این از بی فرهنگی کردم کشور ماست دیگه ،وگرنه کی تو این دنیا با این همه مشکلات از این جور برنامه ها میگیره 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
موافقم  قابل قبول تره

خیلی شیرینه به هر مناسبت کوچیک زن و شوهر و بچه جشن بگیرن...من خونه بابام خوانوادگی جشن کوچیک زیاد میگرفتیم😍😍ولی فقط خودمون...خیلی خوش میگذشت

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  

جشن به خودی خود یعنی شادی کردن. اگه همینا بهونه یه شادی کوچیک باشه چه اشکالی داره؟ به شرطی که با عقده ای بازی و خودنمایی و تازه به دوران رسیدگی و چشم همچشمی و چشم درآوردن و هزار جور تجملات الکی همراه نباشه.

جشن خودکار رو تو مدرسه برای بچه های کلاس سومی می گیرن.  خونواده ها نمی گیرن

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره