2821
2789
عنوان

من کجا و شوهرم کجا...

695 بازدید | 38 پست

من پرحرف و شوخ و شر... پر انرژی ..عاشق مهمونی ..عاشق دوستام..عاشق خوش گذر نی..

شوهرم کم حرف ..اترژی صفر... گاهی کلا حرف نمیزنه و حتی جواب سوالمو نمیده .. اگه تو جمع شوخی کنم یا چیزی بگم..تا بیاییم خونه منو میکوبه... 

خدایا خودت یه راه بذار برام..کلافه شدم..

شدم یه ادم دیگه.. یه ادم افسرده.. ک همیشه نگران اینه ک جلوشورش تو جمع شوخی نکنه یا موهاس بیرون نیاد 😢😢😢😯

قبل ازدواج؟؟؟؟؟

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازدواج سنتی همینه معمولا 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

شوهرتون خصوصیات مثبت ندارن؟ یکم اونا رو هم بگین 

پدر من خیلی کم حرفه اما خیلی مسئولیت پذیره . از لحاظ مالی کم نمیذاره . 

فقط نباید نقاط منفی رو دید گلم

ما را به دعا کاش فراموش نسازند    رندان سحرخیز که صاحب نفسانند         💙 خوب بمونیم حتی اگه دیگران تلاش کنن برای بد شدنمون 💙  " فراموشت نمیکنیم تو را ک برای امنیت ما جان فدا کردی "
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز