2777
2789
عنوان

کادوی ولنتاین+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صابون عطریش زیادیه. عالیه

اونو خودم عاشق بوش شدم ورش دارم برا خودم؟ 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
دستكش بنظرم مناسب نبود (البته ظاهرشو نپسنديدم)

عه

چیش بده مدلش؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
خوبه مبارکش باشه  صابونتو چقدر گرفتی

ببین من ایران نیستم اخه ۱۰ یورو خریدم نمیدونم چند تومن میشه 

شکلات قلبیارو از کجا خریدی؟ خیلی خوشگله مبارک باشه*-*

عزیزم اخه ایران نیستم ادرس اونجارو بدم من اینجا اینهارو از داروخونه خریدم اسمش قرص عشقه 😂

من هیچی نخریدم دستم خیلی خالیه😢

الهی بگردم

البته شوهر منم دستش خالیه ها مطمعنم اون برام نمیتونه چیزی بخره امسال

قشنگه ... مبارکه . من حتی پول ندارم سالگرد ازدواجمونو جشن بگیرم

اخه میدونی سالگرد ازدواج ما همون روز ولنتاینه برا همین کادو میگیرم

بد نيست اما من بودم يه مدل ديگه ميخريدم يا يه كادوي ديگه، بهرحال مهم خودتونيد مباركش باشه دستت هم در ...

هر چی فکر کردم چیزی به ذهنم نرسید 

دستکش لازم داشت خیلی برای همین اینارو گرفتم