2777
2789
عنوان

درد دل من با جاریم

449 بازدید | 17 پست

دیشب خونه مادرشوهرم بودیم تو اتاق با جاریم حرف میزدیم. من بزرگ ترم. بهش گفتم بابا تورو خیلییی بیشتر از من دوست داره. هواتو داره بهت محبت میکنه ولی ااااصلا با من اینجوری نیست. البته منم مهری از پدرشوهرم تو دلم نیست. همیشه تا یه اتفاقی میفته سریع میاد خونمون و منو نصیحت میکنه و هی میگه تگ عروس بزرگی ما از تو توقع دیگه ای داریم. ولی خودش با من اصلا مثل عروس بزرگ رفتار نمیکنه. جاریم اگه دوهفته نره خونشون خود پدرشوهرم بهش زنگ میزنه که دلم تنگ شده چرا نمیای ولی من اگه بعد یک هفته برم با تیکه میگه چه عجب نترسیدی از خونت اومدی بیرون 

جاریمم گفت درعوض مامان تورو خیلییییییی از من بیشتر دوست داره قشنگ معلومه. هروقت من میام اینجا تو نیستی مامان همش میگه جاش خالیه. دلش پیش توعه. مامان خودمم گفته چقدر مادرشوهرت جاریتو دوست داره

منم مادرشوهرم و دوست دارم ولی رفتارهای پدرشوهرم ناراحتم میکنه 😢 

من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسي منم عين خودتم

پدرشوهرم اصلااااا ازم خوشش نمياد، همش زيرابمو ميزنه

مادرشوهرم باهام بهتره

ولي جفتشون فتنن، همون بهتر نباشن

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

چقد حساسی ب این مسعله مهم نیس پدرشوهر یا مادرشوهرت دوست داشته باش مهم این شووووهرت دوست داشته باش مگ تو داری با مادرشوهر پدرشوهرت زندگی میکنی ک انقد حساسیت ب خرج میدی و ذره بینی ب این مسعله نگاه میکنی مهم شوهرت به ولای علی قسم مادرشوهرم تو یه دعوا برگشت پیش شوهرم گفت زنت اندازه گوه دسشویی هم برام ارزش ندار اینم زن بود پیدا کردی ب درد خیابونها میخور بااین زن گرفتنت شوهرم بهش گفت من واسم بابام متاسفم ک تورو گرفته لیاقت بابای من تو نبودی بعد مادرشوهرم سرش داد زد شوهرمم گفت تو منو ۲۴سال بزرگ کردی حالاهم قرار من بازنم یه عمر زیر یه سقف باشم من نمیتونم بخاطر سلیقه تو زنم دوست نداشته باشم چون اون انتخاب من تو خوشت نمیاد نیا خونم

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
مادر شوهر منم بیشتر جاریمو دوست داره چون وقتی میاد خونش تمام کارای خونه رو می‌کنه حتی ببخشید ها اگه ...

اوووووو چه کارا😱

من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی...