2777
2789
عنوان

تکان نخوردن جنین

459 بازدید | 86 پست

سلام من امروز رفتم بیرون یکم خسته شدم نی نیم تکون خورد اما مثل همیشه نه فک کنم یک یا دوبار تکون خورد الانم چیز شیرین خوردم تکون نخورده ممکنه اونم خسته شده باشه؟؟؟

...

اخ خدایا منم الان میخواستم همین تاپیکو بزنم.واسه منم کلا دو هفتس خیلی ارومه.خیلی کم تکون میخوره قبلش خیلی قعال بودد

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا قدامی.  ولی‌حس میکردم که روزای قبل

واسه منم قدامیه.

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

نه،جنين که خسته نمي شه

دو تا هفتاد و پنج دقيقه متوالي چيز شيرين بخور به پهلوي چپ بخواب،اگر خداي نکرده تکون نخورد حتما برو بيمارستان،مايعات شيرين بخور

حداکثر تايم خواب جنين هفتاد و پنج دقيقه است

الان که تکونش هم کم باشه مشکلی پیش نمیاد .تو کلاس بارداری گفتن  بعد 28 هفته باید تکوناش منظم باشه و روش حساس باشی . واسه منم روزایی که زیاد فعالیت کنم کم تکون میخوره 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
فک کنم‌تکون خورد یه لحظه . ببینم بازم تکون میخوره

نگران نباش عزیزم الان جاش بزرگه همین که حسش کنی کافیه