2777
2789
عنوان

هرکی ارتودنسی کرده بیاد لطفااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 52 پست
یکی از دوستام دوتا دندون فک پایینش یکمی رفته بود رو هم ارتودنسی کرد اما بعد از چند ماه که برداشت دوب ...

خب اشتباه دکتر بوده وقتی سیم ها رو بر میدارند تا چند سال باید ریتینر یه چیزی شبیه قالب فقط شب ها استفاده میشه اونو بگذارند وگرنه برمیگرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو انتخاب پزشکت خیلی خیلی خیلی خیلی دقت کن. منم سال ۹۱ انجام دادم اون موقع ۳ تومن دادم. مال من خیلی کم بود دوتا دندون جلوم از هم فاصله داشتن و دوتا نیشم کنی چرخش داشت. حدود دوسالم طول کشید اما اصلا راضی نبودم الان برگشته همونجوری شده. فک میکنم دکترم خوب نبود

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم
اگه تهدیگ خوری ارتودونسی نکن چون براکت ها کنده میشن ،دوستم همش براکت هاش کنده میشد سرهمین تهدیگ خورد ...

هر دفه هم کنده شن پول باید بدی.من سال ۹۱ بابت کنده شدن هرکدوم هر دفع ۱۰۰ تومن اضافه میدادم.😂😂 

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم
خب اشتباه دکتر بوده وقتی سیم ها رو بر میدارند تا چند سال باید ریتینر یه چیزی شبیه قالب فقط شب ها است ...

اتفاقا قالب رو هم میذاشت ....یه بار از یه نفر شنیدم آشناشون ارتودنسی کرد بعد از یه مدت برگشت 

یکی از دوستام دوتا دندون فک پایینش یکمی رفته بود رو هم ارتودنسی کرد اما بعد از چند ماه که برداشت دوب ...

بعد ارتودنسی باید نگه دارنده استفاده کنن تا برنگرده سرجاش؛احتمالا دوست شما این قاعده رو رعایت نکرده