برخى علما تفسير كردند يضربوهن به معناى ترك كردن هست نه كتك. به هر حال نظر من اين هست كه بهتره به جاى ...
اين كارشناس ها من رو ياد كارشناس يزدى خانم دشتى و قضيه تشت شير ميندازه. اول چيزى كه تو اون فيديو نظرم رو جلب كرد حجاب طرف بود گفتم چقدر زشته همين چهره هايى كه ازشون از حجاب بپرسن ميگن حجاب واسه زن صدف هست واسه مرواريد و دم از كرامت ميزنن وقتى بحث زناشويى ميشه به زن توصيه اسلامى كه ميكنند اين هست كه زن پاى شوهر دست بزن رو تو تشت شير مالش بده و ببوسه تا شوهر عاشقش بشه و ديگر كتكش نزنه. چرا بوس كنه ؟ چون بنا بر تفسير اون كارشناس سجده اگر واسه غير خدا بود زن واسه شوهر دست بزن هم سجده كنه. تو اينترنت تايپ كن كارشناس تشت شير فيديو رو ببين اگر نديدى.
اين كارشناس ها من رو ياد كارشناس يزدى خانم دشتى و قضيه تشت شير ميندازه. اول چيزى كه تو اون فيديو نظر ...
یعنی با کمترین اطلاعات ولی با بالاترین اعتماد به نفس میشینید راجع به مباحث تخصصی بحث میکنید
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)