2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتک زدن تو اسلام نهایتش با برگ ریحانه😐 یا با چوب مسواک تازه نباد کبود بشه☺

وای چه خوب. خدایا شکرت. اون تحقیرش هم که اصلا مهم نی‌س. اینم که واسه مرد مجازه واسه زن نه، اینم اصلا مهم نیس

وای چه خوب. خدایا شکرت. اون تحقیرش هم که اصلا مهم نی‌س. اینم که واسه مرد مجازه واسه زن نه، اینم اصلا ...

زن بزنه ایراد نداره هیچ حکمی براش نیست 

نهایتش میگن عقل نداره😐

کتک زدن تو اسلام نهایتش با برگ ریحانه😐 یا با چوب مسواک تازه نباد کبود بشه☺

اين مرد مسلمونه درك و شعور داره به جاى كتك زدن زنش رو طلاق بده اگر زنش انطور كه ميخواد اطاعت نميكنه.  

عوض اینکه این روایات رو نشر بدن. حرفهای مزخرفی رو منتشر میکنن که جز متشنج کردن افکار عمومی هدف دیگه ای ندارن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

استارتر عزيز اخر اينجا جاى همچين تاپيك هايى هست نميدونى الان جنجال ميشه خودت يه نگاه به وضعيت زنان در جمهورى اسلامى ايران بنداز و از خودت بپرس الان اين همه زنى كه به خاطر نداشتن حق طلاق حتى شوهرشون كتك بزنه هم راحت نميتونن طلاق بگيرن عدل هست، به خاطر نداشتن حق طلاق اين همه زن سال ها تو دادگاه طلاقشون طول ميكشه عدل هست؟ البته انتقاد من از اسلام نيست اينجا بلكه از اشخاصى هست كه به اسم قوانين اسلامى زنان ما رو بدبخت دارن ميكنن. 

بنا بر اطلاعات من اتفاقا علمايى هستند كه خواستار تغيير قوانين هستند. 

توی قرآن اومده یضربوهن . اول مطالعه کنید بعد صحبت کنید لطفا

برخى علما تفسير كردند يضربوهن به معناى ترك كردن هست نه كتك. به هر حال نظر من اين هست كه بهتره به جاى كتك مرد درك و شعور داشته و باشه و مثل يك انسان متمدن طلاق بگيره همه درست و اشتباه به جايز هست و جايز نيست به نظرم نيست. صيغه و خيانت رو در نظر بگير كه هرچقدر هم غير اخلاقى هست شرعا و قانونا تو ايران جايز هست. برخى كارشناس هاى دينى ميگن كتك بهتر از طلاق هست چون زن هرچقدر هم سركش شوهر باشه باز هم بلده واسه بچه ها مادرى كنه اما به نظر من اين كارشناس هاى دينى با اين حرف دارن ميگن كه زن در دينشون در مقام اول همسر و مادر هست بعد انسان نه اول انسان بعد مادر و همسر.