2777
2789
عنوان

آبله مرغان

1285 بازدید | 24 پست

پسرم از دیروز صبح یه دونه هایی تو بدنش زد . بردم دکتر گفت آبله س..نمیدونم از کجا گرفته حتی 😞😞

حالا سوالم اینه از دیروز که دونه ها زدن بیرون تا کی هی ادامه داره ؟؟ چن روزه خوب میشه دونه هاش که بدونم دیگه جدید دونه نمیزنه !؟ 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
پسر منم گرفته تا روز اخر دونه های جدید میزد دکتر پمادی چیزی نداد بهت

روز آخر یعنی چن روز بعد از زدن اولین دونه هاش؟؟ 

نه استامینوفن داده با آنتی هیستامین 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز آخر یعنی چن روز بعد از زدن اولین دونه هاش؟؟  نه استامینوفن داده با آنتی هیستامین

حدودا ده روزی طول میکشه البته بچه با بچه فرق داره مال پسرم زیاد نبود نسبت به پسر عموهاش و پسر عمه هاش خیلی سبک گرفت 

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
حدودا ده روزی طول میکشه البته بچه با بچه فرق داره مال پسرم زیاد نبود نسبت به پسر عموهاش و پسر عمه ها ...

صورتشم خیلی زد ؟؟ من پسرم هنوز صورتش زیاد نزده . ممکنه نزنه ؟؟ 

مال پسرم یه طرف صورتش زده بود با پشتش زیاد زد 

عکساشو دارم 

عزیزم اصلا نگران نباش اگه بری دکتر خیلی زیاد 9_10روزه خوب میشه...

حتما برو پیش یه دکتر خوب تند تند هم اگه خیلی میخارید بفرستش دوش بگیر لباس نخی و گشاد تنش کن تند تند هم لباساشو عوض کنه و باز هم میگم یه دکتر خوب چون خودم تجربشو داشتم

پیش زن حامله هم اصلاااا نره

تو بچگی بگیرن بهتره میگن بزرگ بشن بگیرن خیلی بد و سنگین میشه

من 18 سالگی گرفتم

تب و بیحالی شدیدی داشتم ولی جوش هام خیییییلی کم بود و اصلا خارش نداشت

همون موقع خواهر و برادرم که ابتدایی بودن گرفتن یعنی وحشتناااااااک بود جوش های خارش دار و فراوون

وای خیلی بد بود

ولی فکر کنم توی سه چهار سالگی بهتر باشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

نه میزنه شاید کم ولی نزار بکنه جاش میمونه پسرم رو بینیش یکی رو کند جاش موند

مال پسرم یه طرف صورتش زده بود با پشتش زیاد زد  عکساشو دارم

من همش میگم کاش صورتش نزنه .. طاقت ندارم انگار .. ولی کمرش زیاد شده .. مدامم میخواد بخارونه . هی حواسشو پرت میکنم‌

استارتر توی خونتون عنبر نسارا دود بده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من 18 سالگی گرفتم تب و بیحالی شدیدی داشتم ولی جوش هام خیییییلی کم بود و اصلا خارش نداشت همون موقع ...

درسته چون واکسن میزنن واسشون سبک وایمیسته