2777
2789
عنوان

لباس عيد چه رنگي ميخوايين بخرين؟💋😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 118 پست
گلبهی

گلبهی نیست که مرجانیه یه خورده فرق دارن با هم

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ امسال که مرجانیه😐

امسال به حول و قوهء الهی شاهد کلی پلنگِ نارنجی در اقصی نقاطِ کشور خواهیم بود😂😂😂

من مانتوی مشکی خریدم یکیش ساده اس و کوتاه یکیش بلند و مجلسی که روی آستیناش و سمت راست سینه اش با تزیینات طلایی کار شده

روسری هم قواره بزرگ مشکی دور طلایی خریدم

کفش هم مشکی پاشنه بلند خریدم

یه جفت کالج هم تصمیم دارم برم بخرم

کیف هم دستی مشکی خریدم 

.Pain🔥you made me a believer

لباس عید به کناااار یه چیزعجیب چندروز پیشا همسرم یه شال زرشکی برام خرید،دیشب باهرکدوم ازمانتوهام سرکردم دیدم به همشون میااااد😨خواستم بگم رنگ زرشکی رو جدی بگیرید😂😂

انـــارگُــل💐یه خونواده خوشبخت چیزی جز بهشت زود رس نیست،خداجونم ممنون بابت همه چیز❤ 

یه مانتوسبزباشال وشلوارشتری دارم که تاحالاهیچکدوموتن نکردم یه مانتوکتی کالباسی وشومیزوشلوارسورمه ای هم میدم خواهرجان برام بدوزه

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔
ما اتاق خواب و اشپز خونرو تموم كرديم امروز ميريم موكت بخريم براي فرشاي جديدمون فرداام كارگر بياد پذي ...

عه چه زود شروع کردی شما هم 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
لباس عید به کناااار یه چیزعجیب چندروز پیشا همسرم یه شال زرشکی برام خرید،دیشب باهرکدوم ازمانتوهام سرک ...

😂😂😂حالا به خاطره ي شال من يك نفر ميرم ي ست جديد ميزنم😂😂