2777
2789

سلام

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 
مکسی کوزی مدل توبی عالیه

مرسی گلی 

مادرکرچطوره؟من کالسکشومادرکردارم راضیم

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مكسي كوزي عاليه

ولي من دليجان گرفتم بر خلاف تصورم كه فك ميكردم خيلي جنسش بيخوده ولي عاااالي درومد 

انقد داخلش راحته كه تا بچه رو ميذاري خواب ميره 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

قيمتشم عاليه ٣٠٠ من خريدم 

واقعا اصولي و خوبه ظاهرشم قشنگه 

كيفيت عالي

من از سايت نيني كالا خريدم ١٠ تومنم هزينه ارسال داشت 

واقعا كاربردي ترين وسيله است 

قيمتشم عاليه ٣٠٠ من خريدم  واقعا اصولي و خوبه ظاهرشم قشنگه  كيفيت عالي من از سايت نيني ...

من ازین مارک راضی نیستم 

روروئکش که افتضاحه یغوروتنگ وسنگین 

اصلانمیتونم برای همچین چیزمهمی به ایرانی جماعت اعتمادکنم

من ازین مارک راضی نیستم  روروئکش که افتضاحه یغوروتنگ وسنگین  اصلانمیتونم برای همچین چیزم ...

من همه وسايل دخترم خارجيه جز صندلي ماشينش 

حد اقل برو ببينش ضرر نداره 

صندلي ماشينش با بقيه چيزاش فرق داره 

من ازین مارک راضی نیستم  روروئکش که افتضاحه یغوروتنگ وسنگین  اصلانمیتونم برای همچین چیزم ...

من كالسكه دخترمو دو سال قبل خريدم سه مليون 

پير گاردينه 

اين صندلي دليجانو تو ماشين يكي از دوستام ديدم متوجه نشدم ايرانيه وقتي ديدم جنسش خوبه خودمم خريدم 

من همه وسايل دخترم خارجيه جز صندلي ماشينش  حد اقل برو ببينش ضرر نداره  صندلي ماشينش با ب ...

اخه صندلی ماشین مهمترین چیزه وبه ظاهرنیس ...خدایی نکرده توتصادف خودشونشون میده